A leépítések miatt veszélyben a Destiny 2 jövője, további játékokra pedig szinte esély sincs

A leépítések miatt veszélyben a Destiny 2 jövője, további játékokra pedig szinte esély sincs

A médiában keringő szóbeszéd nem bizonyult igaznak, ettől függetlenül a Destiny-sorozatot kedvelő közösség sem lélegezhet fel.

A Game Mess Mornings legutóbbi epizódjában (Jeff Grubb által) elhangzott, hogy a Project Payback névre hallgató titokzatos projektet a Bungie-nál határozatlan időre felfüggesztették az elmúlt napokban történt elbocsátásokat követően. Ez az információ sokakat sokkolt, mert úgy gondolták ez az elnevezés a Destiny harmadik részét takarja, ezért úgy hitték befellegzett a nagy múltú franchise következő felvonásának, és teljes egészében lemondhatnak róla.

A hír megjelenését követően azonban a Bloomberg munkatársa, Jason Schreier a közösségi médiában helyre tette a dolgot, és elmondása szerint a közösségi médiában a világ kiforgatta a Project Paybacket:

„A Destiny 3-at nem törölték, mert soha nem is volt fejlesztés alatt. A Bungie már elég korán nekilátott egy Payback nevű spinoff-projektnek, de azt már egy ideje leállították.”

Schreier tehát tisztázta a helyzetet, és ezek alapján a Payback spinoffot végleg kukázták, illetve nem a közelmúltbeli elbocsátások, amelyek során a cég 17%-át leépítették, okozták a Destiny 3 idő előtti bukását, ahogy azt sokan elhitették.

Ezeket olvastad már?

A Game Mess Mornings legutóbbi epizódjában Jeff Grubb beszélt a Destiny 2 jövőjéről is. Azt sugallta, hogy a jövőbeni bővítések és az esetleges DLC-k "karcsúsítva" lesznek, mivel a Bungie több száz alkalmazottat veszített el egy csapásra.

Kövess Minket!



Gamer szótár