Hoppá, hoppá! Meghódítatlan területeket támadhat az Indiana Jones and the Great Circle

Hoppá, hoppá! Meghódítatlan területeket támadhat az Indiana Jones and the Great Circle

A Wolfenstein: The New Order alkotói valami egészen másba vágják a fejszéjüket és minden idők legjobb Indiana Jones-játékát akarják összerakni.

Újabban ha nem is sok, de egyre több olyan játék van, ami mindeddig csak a Microsoft felületein (PC és Xbox) volt elérhető, ám most mégis befut PlayStation 5-re is. A Sea of Thieves például hetekig uralta a PS5-ös játékosokat, újabban pedig arról pletykálnak, hogy a Forza Horizon 5 is megérkezik majd PlayStationre. Sőt! Egy friss szivárgás szerint a valamikor idén érkező Indiana Jones and the Great Circle is megjelenik majd PS5-re, igaz nem azonnal.

NateTheHate - aki több ízben szállított már megbízható infókat az évek során - azt állítja, hogy az új Indie játék 2024 decemberében érkezik majd PC-re és Xboxra, majd egy néhány hónapos exkluzivitási időszak letelte után, valamikor még 2025 első felében megérkezik PS5-re is.

Az biztos, hogy a játék új előzetest és így feltehetőleg új infókat is kap a ma esti Gamescom megnyitón, az viszont koránt sem biztos, hogy ezek az információk köztük lesznek. Mindenesetre kíváncsian várjuk a mai megnyitót és annak keretein belül az Indiana Jones and the Great Circle bemutatót is. Arra meg végképp kíváncsiak leszünk, hogy ha igaznak bizonyulnak a hírek, úgy ez lehet majd a Microsoft eljövendő általános stratégiája az exkluzivitás kapcsán vagy az Indiana Jones and the Great Circle csak egy üdítő kivétel lesz és a legtöbb új játékukból kimarad majd a PS-es tábort?

Kövess Minket!



Gamer szótár