A kalapjánál csak a megjelenési dátumába kapaszkodik jobban Indiana Jones

A kalapjánál csak a megjelenési dátumába kapaszkodik jobban Indiana Jones

Napokon belül jöhet egy újabb adag Indiana Jones and the Great Circle felvétel és a megjelenési dátum megerősítése.

Az év második felére várt játékok sora bár az utóbbi időkben inkább fogyatkozott, mintsem bővült (lásd Avowed, Kingdom Come: Deliverance 2), azért ott még nem tartunk, hogy panaszkodni kellene. Ugyanis még mindig sínen van a Star Wars Outlaws, a Warhammer 40K: Space Marine 2, a Dragon Age: The Veilguard, a Call of Duty: Black Ops 6 és az Assassin's Creed Shadows. Illetve most már talán tényleg megjelenik a S.T.A.L.K.E.R. 2 is, ha az istenek úgy akarják. De legalább egy további AAA-s cím helyzete tisztázódhat a következő napokban, ha igazak a hírek.

Az Insider Gaming ugyanis arról ír, hogy az Xbox a héten tartott egy zártkörű eseményt, ahol az Indiana Jones and the Great Circle-ről is beszéltek az újságíróknak. Ezen a bemutatón pedig elmondta a kiadó, hogy az eredetileg 2024-re ígért kalandjátékuk – amelyet a Bethesda alá tartozó, az új Wolfenstein-játékokért felelős MachineGames készít – valóban idén jön, nem lesz csúszás. Megjelenési dátumot azonban nem mondtak még ezen az eseményen, ehelyett azt ígérték, hogy a jövő hét kedd (augusztus 20.) estére meghirdetett Gamescom Opening Night Live során fogják azt leleplezni egy új videóval együtt.

Ha ez valóban így lesz, akkor egészen izgalmas Gamescom nyitóest elé néz a Microsoft. Ráadásul jelen állás szerint nem csak az Xbox és PC tulajok, hanem összes gamer örülhet. Ugyanis a napokban keringeni kezdett egy pletyka, miszerint egy nagy címet portolhat a Microsoft a PlayStationökre, és azt rebesgetik, hogy ez a Forza Horizon 5 vagy egy hasonló kaliberű exkluzív lesz. Amennyiben ez a pletyka is betalál, már nem az lesz a kérdés ősszel, hogy mivel játszunk, hanem az, hogy mivel ne, mert akkora lesz a kínálat.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár