Az új Dying Light játék ingyenes lesz, ha a szerencsések között vagy

Az új Dying Light játék ingyenes lesz, ha a szerencsések között vagy

A szerencse itt most úgy értendő, hogy hajlandó voltál-e korábban beruházni az egyik kiadásra.

Azt egyelőre nem tudjuk, mennyibe kerül majd a Dying Light spinoffja, a The Beast, de egyesek számára teljesen mindegy mennyit kér el érte a kiadó.

Sok mindenről szó esett a 2024-es Gamescom során, de kétség kívül az egyik legnagyobb érdeklődés az új Dying Light bejelentést övezte. Habár nem való mindenkinek, sokan szeretik a virtuális parkourt, és a korábbi részek, valamint az olyan címek, mint a Mirror's Edge elképesztően jó szórakozást nyújtanak a zsáner szerelmeseinek. Ráadásul nincs is belőlük olyan sok a piacon, szóval már csak ezért is felkapják a fejüket egy-egy ilyen bejelentésekor a rajongók.

A Dying Light mindemellett a zombis műfaj egyik üde színfoltja, hiszen egy ilyen különleges mechanikával megtoldott félig-meddig horrorjátékról van szó, amiben nemcsak a kreativitásunkra, hanem az ügyességünkre is nagy szükség van, miközben próbálunk túlélni az apokalipszis közepette.

A jó hír pedig, hogy a Dying Light 2 Stay Human Ultimate Editiont birtokló játékosok ingyen megkapják a The Beastet, köszönhetően a Techlandnak. Ennek oka pedig, hogy végül egy önálló kiegészítő lett belőle, mert eredetileg a Dying Light 2 második DLC-jeként terveztek vele, de miután hosszabb ideig dolgoztak rajta, mint ahogyan tervezték, és végül egy önálló projektet csináltak belőle. Mival a Dying Light 2 így nem kap második DLC-t, kárpótlásként a ultimate edition megvásárlói, ingyen kapják meg az új spinoffot.

„Dying Light: The Beast egy teljesen önálló kaland, amely DLC2-ként született meg. Mint ilyen, a Dying Light 2 Stay Human Ultimate Edition minden tulajdonosa számára ingyenesen elérhető lesz. Köszönjük a türelmeteket, és reméljük, hogy tetszik, amit főzünk!” – írta az egyik fejlesztő az X-en.

Ezeket olvastad már?

A Dying Light The Beastnek egyelőre nincs megjelenési dátuma, és egyelőre azt sem lehet tudni, hogy vajon melyik időszakban futhat be, de ha kiderül, akkor természetesen rögtön megosztjuk veletek.

Nézd meg 2024-es Gamescom többi nagy bejelentéseit is!

Kövess Minket!



Gamer szótár