Fortnite: 4 év után ismét megvásárolható lesz a legendás skin

Fortnite: 4 év után ismét megvásárolható lesz a legendás skin

Több száz az Item Shopba érkező kozmetikai elem szivárgott ki, köztük nagyon ritka outfitekkel.

Már javában tart a Fortnite legújabb évada Chapter 5 Season 4 –, melyben ismét a Marvel-univerzumé a főszerep, és ami sikeresen felbolygatta az állóvizet, ezzel újra izgalmas területté téve a Battle Royale szigetét. Ezenfelül persze számos további együttműködésre derült fény, melyek egy része csak Chapter 2 OG-ben jön, most pedig minden szeptember 5-ig az Item Shopba érkező kozmetikai elem kiszivárgott, melyek között igazán izgalmas darabokkal is találkozhatunk.

SpushFNBR-nek hála – adathalász – több mint 300 hamarosan megvásárolható tárgyról szereztünk tudomást. Ezek között vannak olyanok, melyek teljesen újak, másik viszont elképesztően régen, több száz és ezer napja voltak utoljára bezsebelhetőek, így nem csoda, hogy a közösség felkapta a fejét a hír hallatán. 

Mivel a lista elképesztően hosszú, és nehéz kibogarászni belőle az érdekesebb sorokat, nézzük, hogy mégis mely darabokat várhatjuk a legjobban. Legrégebben az Aero Axe csákánnyal találkozhattunk – 1812 napja –, és a Propeller Axe csákányt is hosszú ideje várjuk – 1235 napja –, de a Bravo Leader – 1212 napja – és a Trench Raider – 1682 napja – a két legnagyobb érdeklődést kiváltó item, és sokan fenik rájuk a fogukat. Ezeket és, hogy pontosan mikor lesznek megvásárolhatóak, az alábbi galériában megtekinthetitek.

Aero Axe – Augusztus 28

A galériáért kattints a képre!

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár