Fortnite: Snoop Dogg saját kocsival érkezik a játékba

Fortnite: Snoop Dogg saját kocsival érkezik a játékba

Lassan bárhova nézünk, ott van Snoop Dogg.

Nem elég, hogy Snoop Dogg vitte a 2024-es párizsi olimpiai játékok lángját az utolsó szakaszon, és ezzel, valamint a folyamatos szereplésével ő lett az idei rendezvény egyik arca, hamarosan az online térben is újabb helyen találkozhatunk vele. Ahogyan arról már korábbi szivárogtatások is szóltak, idővel Karol G és Snoop Dogg is tiszteletét teszi az Epic Games hatalmas sikerű Battle Royale játékában, a Fortnite-ban. Utóbbi együttműködéssel kapcsolatban a napokban viszont további izgalmas információkat tudtunk meg.

Mióta elkészült a Fortnite Festival, számos zenész annak az apropóján válik elérhetővé, de ettől függetlenül akadnak, akik a "régi módon", az Icon Series tagjaiként érkeznek a játékba. Sajnos az még nem tisztázott, hogy Snoop melyik kategóriába tartozik, de ez igazából számunkra elég jelentéktelen is, hiszen a skinje elérhető lesz, és valószínűleg néhány slágere is. HYPEX – a legmegbízhatóbb szivárogtató – azonban több újdonságot is felfedett a követői számára. Többek között kiderült, hogy az amerikai rapper egy különleges hidraulikus autó kíséretében érkezik majd, amellyel a játékosok képesek lesznek ugrani, pattogni és dülöngélni is. Az, hogy ez pontosan milyen hatással lesz a játék menetére, sok kérdést felvet.

Ezenfelül mostanra az is biztossá vált, hogy a következő évad folyamán, Chapter 2 OG-ben találkozhatunk majd vele, és különleges járgányával. Az Epic úgy tűnik már most be van tárazva tartalommal erre a történelmi seasonre, ami minden bizonnyal ismét régi játékosok millióit fogja visszacsábítani.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár