Fortnite: Ekkor érkezik Snoop Dogg és Karol G

Fortnite: Ekkor érkezik Snoop Dogg és Karol G

Hamarosan két legendás zenésszel bővül az Icon Series lista.

Az elmúlt évek során azt szokhattuk meg, hogy az Epic Games a nyár folyamán inkább megpihen, és ilyenkor kissé belassul a Fortnite világa is, hiszen frissítések és szivárogtatások is csak elvétve érkeznek. Úgy tűnik azonban, hogy ez a megállapítás idén nem helytálló, hiszen megállás nélkül kapjuk a tartalmakat, és leplezik le a jövőbeli projekteket az adathalászok. Pontosan egy hét múlva kezdetét veszi A Karib-tenger kalózai együttműködés, valószínűleg hamarosan végre megkapjuk a Juice WRLD kollaborációt, és a Life is Strange is összekapcsolódhat a játékkal, csak, hogy pár dolgot említsek. Nem kellett sokat várnunk, hogy két újabb Icon Series skinről, és velük érkező eseményről hulljon le a lepel.

Szivárogtatók már korábban is utaltak arra, hogy mely valós személyekkel bővülhet a Forntite repertoárja, azonban most már dátumokkal is megerősítették, hogy az ide év folyamán a legendás Snoop Dogg és Karol G is csatlakozik hozzánk. Mindkettejük bekerülését követően megvásárolható lesz a kinézetük, és további hozzájuk kapcsolódó kozmetikai elemek, valamint egy virtuális koncertjükön is részt vehetünk majd. Karol G-re – kolumbiai énekesnő – augusztus 13-án, míg Snoop Dogg-ra – amerikai rapper – október 3-án számíthatunk.

Azt nem tudni, hogy lesz-e közük a Fortnite Festivalhoz, de én fogadni mernék rá, hogy az Epic nem hagyna ki egy ekkora lehetőséget, és legalább a leghíresebb dalaikat elérhetővé teszik.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár