Jöhet a Fortnite x Life is Strange együttműködés?

Jöhet a Fortnite x Life is Strange együttműködés?

Ez a kollaboráció valószínűleg nem sokunknak jutott az eszébe, de rendkívül örülnénk neki.

Ha a szivárogtatások igazak, akkor már nem kell sokat várnunk arra, hogy július 17.én megkezdődjön a várva várt A Karib-tenger kalózai együttműködés, mely során az izgalmas kozmetikai elemeken túl egy új terület, és egy új mitikus tárgy is érkezik. Az Epic Games ismét maximális fordulatszámon pörög, de ennek mi csak örülünk, hiszen ezáltal rengeteg izgalmas tartalmat kapunk a Forntite-ba. A napokban két újabb kollaborációra érkezett utalás, melyek egyaránt nagyon izgalmasnak ígérkeznek.

Az egyik együttműködésre utaló jel, hogy a Life is Strange – a valaha készül egyik legjobb kalandjáték – mögött álló stúdió hozzászólt egy Fortnite-os bejegyzéshez, hogy „merre landoljunk?". A másik pedig TomSka youtubertől – Asdfmovie készítője – származik, aki egy, a karaktereivel kapcsolatos rajongói alkotáshoz írta, hogy „valósítsuk meg".

Első pillantásra ezek csupán apróságok, azonban már jól megszokhattuk, hogy az Epic Games ilyen utalásokkal szokta elkezdeni ugratni a közeledő együttműködéseket, erre már számtalan példa volt a múltban. Természetesen azért érdemes fenntartásokkal kezelni a fent leírtakat, de jó esélyünk van arra, hogy valamikor a közeljövőben komolyabb szivárogtatásokat kapjuk a Life is Strange és az Asdfmovie kapcsán, és ha ez megtörténik, akkor idővel a játékban is köszönhetjük őket.

Addig sem fogunk unatkozni, hiszen ahogyan korábban is említettem napok kérdése, hogy kezdetét vegye A Karib-tenger kalózai crossover, és hamarosan a Tesla Cybertruckja is tiszteletét teszi a Battle Royale-ban.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár