Hány nap szabit vegyünk ki rá? Ennyi idő kijátszani a Star Wars Outlawst

Hány nap szabit vegyünk ki rá? Ennyi idő kijátszani a Star Wars Outlawst

Hiába tartozik a Star Wars Outlaws a rövidebb Ubisoft játékok közé, azért így sem lehet egyhamar a végére érni.

Ez a hét a Star Wars Outlawsról fog szólni, miután az első tesztek már hétfőn megjelentek, de a többség csak pénteken vághat majd bele a játékba. Addig pedig folyamatosan csurrannak-cseppennek az újabb információk, vélemények, amelyek alapján ki-ki maga eldöntheti, hogy szeretne-e a Massive Entertainment legújabb játékával játszani vagy sem. Aki azonban már tudja, hogy ad egy esélyt az Outlawsnak, nem biztos, hogy tisztában van vele, mennyi idő is lesz kijátszani a játékot. Továbbá tudjuk, hogy sok játékosnak a játékidő is fontos szempont, amikor arról dönt, hogy mire költi a zsebpénzét. Szóval nézzük, mire is kell számítani!

Az Ubisoft pár hónappal ezelőtt maga is megszólalt már a Star Wars Outlaws játékidejéről, és akkor azt ígérték, hogy a Far Cry-okhoz vagy Assassin's Creedekhez képest jóval tömörebb élmény vár majd ránk. Ez azt jelentette, hogy szerintük kb. 30 óra a főküldetések átrágása, ezt pedig a mellékküldetésekkel, egyéb teendőkkel 50-60 órára tornászhatjuk majd. Ezek a számok azonban nem feltétlenül állják meg a helyüket, ugyanis játékstílustól függően gyorsabban is összehozhatóak a különböző végigjátszások – még azelőtt, hogy lebarnulnánk a Tatooine-on.

A Star Wars Outlawsban 19 főküldetés van, amelyek közül bizonyosakat nem is muszáj sorban csinálni, mert egyszerre elérhetőek. Ezen küldetések teljesítésének hossza nagyon változó, mert lehet valaki azonnal megtalálja a módját, hogy kikerüljön egy rakás ellenfelet, de lehet valaki inkább el akarja tenni mindegyiküket a láb alól (akár halkan, akár hangosan). Azt sem árt figyelembe venni, hogy a választott nehézségi szinttől is függ, hogy mennyi idő kijátszani az Outlawst, mert néha muszáj lesz tűzharcolni a sztori alatt, és nagyon nem mindegy, hogy ilyenkor mennyien és milyen pontosan lőnek vissza rád.

Az viszont elmondható, hogy kellő ügyességgel és a mellékküldetések teljes ignorálásával az első végigjátszás 20 óra alatt egyáltalán nem kivitelezhetetlen. Sőt, a howlongtobeat.com szerint van, akinek 15,5 óra alatt sikerült a játék végére érnie így. Persze a játékhoz sokat hozzátesznek a mellékküldetések, a menet közben szembejövő lehetőségek. Szóval aki élvezi a Star Wars körítést, az nehezen fog minden csábításnak ellenállni, pláne, hogy alkalomadtán teljesen véletlenül is egy ilyen esemény kellős közepén találhatjuk magunkat.

Ha a cél az Outlaws 100%-os teljesítése, akkor a sztori végigjátszására szükséges idő dupláját is rá lehet szánni, és egy kis extra kalandozással, nézelődéssel, szabakkozással ez még sokkal több is lehet. Az Ubisoft által bemondott 60 óra viszont már inkább azoknak szól, akik nagyon nem tudnak betelni a programmal vagy tényleg ki akarják belőle facsarni az utolsó cseppeket is. Szóval attól függően, hogy ki mire vágyik, lehet elég lesz egy hétvége is az Outlaws kipörgetésére, de ennél egészségesebb ötlet, ha inkább több éjszakára foglalsz szállást a messzi-messzi galaxisban.


Csekkoljátok le a PC Guru videós tesztjét!

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár