Star Wars Outlaws: Kellemetlen meglepetés érheti a PlayStation 5 tulajokat

Star Wars Outlaws: Kellemetlen meglepetés érheti a PlayStation 5 tulajokat

A legdrágább Star Wars Outlaws verzió vásárlói sajnos az űr mélyén ragadhatnak PlayStation 5-ön, ha nem vigyáznak.

Részben már megjelent a Star Wars Outlaws, az Ubisoft Massive Entertainment csapatának legújabb kalandja. Tegnap óta a drágább kiadások előrendelői már nyüstölhetik a programot, míg mindenki másnak még péntekig várnia kell vele. Azonban van egy kis üröm az örömben, mert mint az amerikai IGN is rámutatott, a játék legelső, már a tesztek után érkezett frissítése a PlayStation 5 játékosokat igen kellemetlenül érheti majd.

A lap szerint a 8,5GB-os patch rengeteg problémát javít, továbbá elhozza a 40FPS-t célzó módot is a teljesítmény profilok közé – tehát bőven van miért izgatottnak lenni. Azonban az 1.000.002-es folt nem csak ad, el is vesz: az Ubisoft arról tájékoztatta a játékosokat, hogy a frissítés után előfordulhat, hogy a régi mentésedben benne maradhatnak a játékbeli haladást gátló bugok, ezért érdemes teljesen új mentést indítani. Vagyis PlayStation 5-ön páran bukni fogják a tegnapi haladásukat, és ezzel ha tetszik, ha nem, együtt kell élni.

Mivel a játék tényleges megjelenése pár nap múlva lesz, ez nem a világ vége, de valljuk be, szerencsésebb lett volna, ha ez meg sem történik. Talán akkor lehet jogos a felháborodás ezen, ha hozzátesszük, hogy a korai hozzáférést nyújtó változatok 110 és 130 euróba kerülnek. Ennyi pénzért biztosan nem szeretne senki sem az űr mélyén ragadni egy bug miatt, ám ez mégis megesett néhányakkal.

A Star Wars Outlaws augusztus 30-án érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X|S-re, de már augusztus 27-től játszható a Gold és Ultimate Edition előrendelői számára.


Csekkoljátok le a PC Guru videós tesztjét!

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár