Grumpy Cat a Fantasztikus Négyesben? Dehogyis, csak kiszúrták Thinget a forgatáson!

Grumpy Cat a Fantasztikus Négyesben? Dehogyis, csak kiszúrták Thinget a forgatáson!

A nem túl nagy felbontású felvételek ellenére is jól fest a karakter, bár nekünk egyből a híres macska arckifejezése jutott eszünkbe róla.

Már javában nekiláttak a Fantasztikus Négyes reboot forgatásának, amely természetesen része lesz az MCU-nak, de egyelőre sok minden nem derült még ki az új alkotásról. Annyit persze már tudni lehet, hogy visszarepülünk majd az időben, és a hatvanas évek derekán kell majd helytállnia a csapatnak, Galactus ugyanis szemet vetett a Földre, és ha minden igaz, hű segítője, Ezüst utazó is felbukkan majd a kaland során.

Ha pedig nekilátnak egy ekkora volumenű produkciónak, akkor a lesifotósok is megjelennek a helyszínen. Nem volt ez most sem másként, és rögtön lencsevégre is kapták Thinget. Úgy látszik nem sokat változott ez a karakter a korábbi filmek óta, és a jól megszokott külalakjában pompázik majd ismét.

A kiszivárgott fotó, illetve videó betekintést enged a kulisszák mögé, amint felkészítik Ben Grimmet, vagyis Thinget a forgatásra. A karaktert egyébként Ebon Moss-Bachrach kelti majd életre, bár az kérdéses, hogy ő maga mennyi játékidőt kap, mert az átalakulása után már csak a sziklaszerű lényként láthatjuk majd. Ez a jelmez egyébként szinte teljes egészében hasonlít a képregényekben is látott külsejére, de ez nem véletlen, hiszen a Marvel azért ritkán tért el ebben a tekintetben a forrástól. Még a 2005-ös és 2007-es alkotásokban is nagyon hasonlóan festett a vásznon a karakter, bár a 2015-ös produkcióban igyekeztek újítani, de ez nem igazán nyerte el a nézők tetszését.

Fantasztikus Négyes: Első lépések (Fantastic Four: First Steps) bemutatója jövő nyáron esedékes, pontosabban július 25-ét jelölte meg a Disney premierdátumként.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN