Kezdi elvetni a sulykot a Call of Duty, át megy a Warzone agyalágyultba?

Kezdi elvetni a sulykot a Call of Duty, át megy a Warzone agyalágyultba?

Hááát... tényleg ettől lesz majd menő az új Warzone? Nekem inkább tűnik ez már egy egész embertelen és gusztustalan játékelemnek.

Félreértés ne essék, rég tűnt annyira izgalmasnak a Call of Duty-széria új darabjának megjelenése, mint most. A Black Ops 6 persze 19-re húz lapot az omnimovement bevezetésével, ami vagy új életet lehel majd a CoD-ba vagy pont a széria egyik legrosszabb döntése és újdonsága lesz majd. Augusztus 30-án kezdődik az előrendelők számára a Black Ops 6 béta, akkor már valószínűleg többet fogunk tudni az omnimovement fogadtatásáról és hasznosságáról, de a játék teljes megjelenésére még többet kell majd várnunk, hiszen az csak október 25-én érkezik majd.

Az új CoD érkezésével pedig nyilvánvalóan felfrissül majd a Warzone is. Tegnap a CoD Next esemény keretein belül jelentették be például azt, hogy 2025-ben visszatér Verdanks, de azt is megmutatták, hogy hamarosan már emberi pajzsokat is használhatunk majd a játékban. Igen, jól hallottátok, képesek leszünk arra Warzone-ban, hogy az élő ellenfelet magunk elé rántsuk és emberi pajzsként használjuk.

Nem igazán tudom mit érezzek ennek láttán. Tudom, hogy csak egy játékról van szó, ráadásul pont a CoD-ról és felesleges bármit komolyan venni amit a szerveren látunk, de egy picit ez a funkció már átüti az ingerküszöböm. Emberi pajzs? Tényleg? Ez kell? De még ha el is vonatkoztatunk a dolog emberi mivoltától és elfogadjuk, hogy ez csak egy bugyuta játék, akkor is adódnak megválaszolatlan kérdések. Akit pajzsként használunk az örökre ott ragad a kezeink között vagy ki tud majd onnan szabadulni? Mi lesz ha ez a funkció csak rage quitek sorozatát eredményezi majd?

Ráadásul a pajzsként használt ellenfélhez beszélhetünk is majd a játék közben, ami már most el lehet képzelni, hogy milyen helyzeteket eredményez és mekkora toxikusságot szül majd. Bőven megkérdőjelezhető új funkció ez a fejlesztők felől, de a puding próbája az evés, majd élesben kiderül mit szólnak ehhez a Warzone-játékosok.

Kövess Minket!



Gamer szótár