Most végre minden kiderül a Call of Duty: Black Ops 6 multiplayer részéről

Most végre minden kiderül a Call of Duty: Black Ops 6 multiplayer részéről

Itt az ideje, hogy az Activision felfedje a lapjait.

Végre valahára kijelenthető, hogy a célegyenesben vagyunk, ugyanis két hónapon belül, október 25-én debütál a Call of Duty franchise következő része, a Black Ops 6. Nem túlzás azt állítani, hogy régóta nem övezte ekkora várakozás a széria részeit, és ez több dolognak is köszönhető. Először is a játék nagyon izgalmas időszakot dolgoz fel, és a szivárogtatások szerint hasznos elemekkel bővíti a játékmenetet is, de a legjobb, hogy a megjelenést követően azonnal bekerül a Game Pass kínálatába. Habár az adathalászoknak köszönhetően már viszonylag sok mindent tudunk a kampány és a multiplayer részéről egyaránt, ma végre a fejlesztők lerántják a leplet az utóbbi újdonságairól.

Augusztus 28-án kerül megrendezésre a Call of Duty Next esemény, melynek a keretében az Activision mélyebben bemutatja nekünk új játékát, viszont a multiplayert feltáró előzetest már ma 16:00-kor közzéteszik, és az alábbi linken lesz megtekinthető.

Az eddig napvilágot látott információk alapján arra számíthatunk, hogy a többjátékos térképek között fog szerepelni a Babylon, a Derelict, a Gala, a Pit, a Protocol, a Rewind, a SCUD, a Skyline és a Stakeout. A játék összesen 16 pályát fog tartalmazni az indulásakor, melyből 12 6v6, 4 pedig 2v2 lesz, de a későbbiekben a szezonális frissítésekkel ez a szám is tovább fog bővülni. Az előzetes megtekintése után minden bizonnyal sokkal okosabbak leszünk.

Tehát sűrű időszaknak nézünk elébe, arról nem is beszélve, hogy augusztus 30-án indul a Black Ops 6 nyílt béta tesztje, mely során az előrendelők már most belekóstolhatnak a CoD újdonságaiba.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár