Jön a Call of Duty Black Ops 6 bétája, amiben az Activision leszámol egy idegesítő problémával

Jön a Call of Duty Black Ops 6 bétája, amiben az Activision leszámol egy idegesítő problémával

Már nem kell sokat várni a Call of Duty: Black Ops 6 bétájára.

Májusban rántotta le a leplet az Activision a Call of Duty: Black Ops 6-ról, azóta pedig folyamatosan kapjuk az új videókat, információkat róla. A játék már csak a képernyőre vitt időszak miatt is fenomenálisnak tűnik, de aminek még inkább örülhetünk, hogy már meg sem kell venni majd, mert benne lesz a Game Passben. Igaz, hogy épp egy kisebb áremelést tervez a Microsoft, az ajánlat még mindig kecsegtető. Ha pedig nem tudod eldönteni, hogy szükséged van-e a sorban hatodik Black Opsra, akkor remek hír, hogy nem is olyan soká bárki tehet vele egy próbát. Sőt, most először még platform exkluzivitás sem lesz, vagyis végre vége a CoD egyik legidegesítőbb problémájának, miszerint néha csak az xboxosok, néha csak a PS-esek tolhatták két hétig.

Az Activision tegnapi bejelentése alapján az októberben érkező CoD-ot ezúttal már augusztustól lehet nyűni bétában, feltéve, hogy a felettébb furcsa árazás ellenére előrendeled valamelyik platformon vagy Game Pass feliratkozó vagy. Ez a korai hozzáférés azt jelenti, hogy már augusztus 30-tól szeptember 4-ig játszhatóak lesznek a Black Ops 6 többjátékos módjai. Bár a Microsoft előfizetéses szolgáltatásának kategóriái éppen változáson mennek át, a jelenleg elérhetőek közül mindegyik lehetővé teszi majd a tesztelést ebben az időszakban – igen, még a kivezetés alatt álló konzolos változat is.

Ezeket olvastad már?

Ha viszont nem vagy sem előrendelő, sem Game Pass előfizető, akkor egy hetet várnod kell, mielőtt belevághatnál az idei Call of Duty-ba. Bár jó hír, hogy a nyílt bétában bárki részt vehet, van azért egy fontos megkötés: a konzolokon szükséges lehet hozzá olyan előfizetés, ami lehetővé teszi a multiplayert. Azt már tudjuk, hogy Xboxon legalább egy Game Pass Core nélkül biztosan nem lehet majd belevágni a játékba. A nyílt próbakör egyébként szeptember 6-9. között lesz, miután szeptember 5-én a fejlesztők mindenki előtt bezárják a béta ajtajait egy napra.

A Call of Duty: Black Ops 6 október 25-én jelenik meg teljes egészében, méghozzá Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 és PC platformokra.

Kövess Minket!



Gamer szótár