Fénykard nélkül mit érek én? – Videós teszten a Star Wars Outlaws

Fénykard nélkül mit érek én? – Videós teszten a Star Wars Outlaws

Nem csak az Esport1.hu, a PC Guru is elvitte egy tesztkörre a Star Wars Outlaws Kay Vessének űrhajóját a messzi-messzi galaxisban.

A hét elején jelent meg a Star Wars Outlaws tesztünk, amit már csak azért is érdemes átolvasni, mert sokakkal ellentétben mi nem a konzolos változatra ugrottunk rá, hanem a PC-sre, ami valamelyest eltérő utat jár be a minőség tekintetében. De ha úgy érzed, hogy egy vélemény nem vélemény, vagy csak az olvasást találod e hétvégi napon túl soknak, akkor sem jársz rossz helyen, hiszen kollégáink a PC Gurunál videós formában is összeszedték a legfontosabb tudnivalókat a játékról, ezzel segítve mindenkinek, aki fontolóra vette a vásárlást, de még nem döntötte el, mi tévő legyen.

A Dudu tollából kipattant Star Wars Outlaws teszt felütése, hogy „Star Wars rajongónak lenni 2024-ben inkább lassan egy katasztrófa turizmusra hasonlít, de persze ne vitassuk el, hogy a sorozatok között azért akadtak kellemes akolit...mármint alkotások. Most a játékok frontján kell helytállnia a Star Wars Outlaws-nak, lássuk, hogyan sikerült.”

Ennél találóbban pedig nem is lehetne ehhez az egész héten át mindenféle minidrámákat okozó játékhoz hozzáállni. Mert amíg sokan a főszereplő külsejével, a twitteres hangos kisebbségek narratíváival voltak elfoglalva, addig itt a fókusz a játékélményen, a szórakoztatáson volt – tudjátok, amiért ez a fajta eszképizmus egyáltalán létezik. Az Esport1.hu tesztjéhez képest azért is érdemes meghallgatni a PC Guru-t a játékról, mert a lapnál a PlayStation 5-ös változattal játszottak, és emiatt néhány pontban eltért a véleményük, tapasztalatuk a miénktől. Szóval ha azon a platformon tolnád az Outlawst, biztosan relevánsabb lesz a kollégák mondanivalója Neked.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár