33 ezer forint helyett egy gyros tál áráért vihető három fantasztikus játék

33 ezer forint helyett egy gyros tál áráért vihető három fantasztikus játék

3000 forint és három olyan játék üti a markod, amik hetekre a monitor elé szögeznek.

Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de nekem mindig is volt  - és valószínűleg is mindig is lesznek - egymással szemben álló játékszériák, amik akár ugyanazt a tábort célozzák, ugyanazzal a témával, stílussal akarnak hasítani maguknak egy szeletet abból a bizonyos tortából. Ezek között én akaratlanul is óriási csatát szítok a saját fejemben, így évekig utáltam például a Call of Dutyt, mert nekem jobban bejött a Battlefield-sorozat, de mondhatnám a Metro 2033 és a S.T.A.L.K.E.R.-t is. Számomra a S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl nehézkés fejlesztése, a mögöttes munka és kitartás, majd a kész program is sokkal nagyobb varázslatot jelentett már anno és jelent most is, mint bármelyik Metro-játék. Ha nagyon kukacoskodni szeretnék, akkor azt is mondhatnám, hogy a Metro 2033 a temus S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl.

Persze ez csak a saját véleményem és attól mert nekem sosem jöttek be a Metro-játékok, még elismerem, hogy a céljukat elérték és jól tükrözik azt, amit a fejlesztők szerettek volna átadni az egyes részekkel. Ti legyetek nálam sokkal okosabbak, előítéletek nélkül adjatok esélyt a játékoknak, például a Metro trilógiának is, amit most szinte ingyen kaphattok meg. A Steam ugyanis óriási akciót tett a teljes trilógiára, benne a Metro 2033 Redux, a Metro Last Light Redux, a Metro Exodus játékokkal, valamint az Exodus Expansion Packkel, ami magába foglalja a játékhoz megjelent két sztori DLC-t is. Így teljes a trilógia, mindhárom játék, ráadásul a harmadik kiegészítői is a csomagban vannak.

Ez a csomag alapáron 85 euróba, azaz több, mint 33 ezer forintba fájna Steamen, néhány napig azonban most csak egy átlagos gyros tál árát, 9 eurót kell érte kicsengetni. Nem árt azonban sietni, mert az ajánlat csak szeptember 2-ig, azaz jövő hét hétfőig tart.

Az akciós Metro csomagért kattints ide!

Kövess Minket!



Gamer szótár