A halál is beköltözik a The Sims 4-be a következő DLC-vel

A halál is beköltözik a The Sims 4-be a következő DLC-vel

Jó néhány újdonságra számíthatunk még ebben az évben a játékhoz.

Idén tíz esztendős az EA Sports egyik legnagyobb fejőstehene, pontosabban sikercíme, a The Sims sorozat negyedik felvonása. 2014. szeptember 2-án debütált a világot meghódító franchise legújabb felvonása, és azóta is töretlen a népszerűsége, igaz ehhez az is kellett, hogy még az elmúlt évtizedben sem kapott igazán nagy kihívót maga mellé.

A születésnap alkalmából egyébként mi is megemlékeztünk a játékról, és ha esetleg még nem nézted meg a videónkat, akkor javasoljuk, hogy ne maradj le róla.

Mindenesetre a kiadó is megemlékezett erről a nemes mérföldkőről, méghozzá egy szezonális roadmappel, amelyből kiderült milyen DLC-vel készülnek legközelebb. Az új kiegészítőnek a témája az élet és halál lesz, megjelenésére pedig halloweenkor lehet számítani.

Az EA roadmapje elég kevés konkrétumot tartalmaz jelenleg, ezért valószínűleg a későbbiekben szeretnének majd további információt is megosztani ezekkel kapcsolatban, az elsődleges céljuk pedig inkább a közösség felcsigázása volt. A The Sims 4 új szezonja – amelyet kollektívan To Be Continued névvel illetnek – szeptember 19-én indul útjára két új Kit csomaggal.

Ezt követi majd a szeptember 24-én a Reaper's Rewards Event, amelynek keretében a játékosok a halálnak segíthetnek, hogy jutalmakat szerezzenek.

A Kaszást pedig még több elfoglaltság várja október 31-én, amikor is megérkezik a Life and Death Expansion Pack. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy végtelen utazásra induljanak az életen át és azon túl is – ami a temetések bevezetésétől kezdve egy új túlvilági birodalomig bármit jelenthet –, de alighanem október végére mindenre fény derül.

Ezeket olvastad már?

Egyelőre úgy tűnik tehát, hogy nem akarnak lemondani a negyedik részről, pedig már egy ideje pletykálnak a következő felvonásról is, illetve az is szóba került, hogy ingyenes lesz, de semmiféle megerősítős nem jött az EA-től. Még az is lehet, hogy sosem kapjuk meg a The Sims 5-öt, de ez jelenleg nem is olyan nagy probléma, nem?

Kövess Minket!



Gamer szótár