Jóval közelebb lehet az új God of War, mint azt gondolnád

Jóval közelebb lehet az új God of War, mint azt gondolnád

Az is lehet, hogy már csak napok választanak el minket az új God of War leleplezésétől.

2015 után több éves pihenőre vonult a Santa Monica Studio gyermeke, a God of War-széria, de ha szigorúan vesszük, akkor a 2013-as Ascension után csak egy PS Vitás GoW és a harmadik rész remastered kiadása jelent meg anno. Megérte azonban hosszú éveket várni a folytatásra, a 2018-as God of War egy egészen új úton indította el a szériát, egy olyan úton ami sikerrel van kikövezve, hiszen nem tudott hibázni sem a 2018-as Gof of War, sem a 2022-es God of War Ragnarök, mindkét játékot zabálta a kritika és a játékosok is. A Ragnarök PC-s kiadására már csak néhány napot kell várnunk (szeptember 19-én érkezik), ami persze mindenképp örvendetes, de azért sokan már egy következő részről szeretnének hallani.

A helyzet az, hogy bár hivatalosan még nem erősítették meg, több forrás is azt állítja már hónapok óta, hogy a Santa Monica már javában dolgozik a következő God of War-játékon. Sarah Carlos (egy PS-es influenszer)nemrég a Santa Monicánál járt, állítása szerint hamarosan többet is elárulhat majd arról min dolgozik a stúdió, hiszen hamarosan jön a hivatalos leleplezése annak. Ez potenciálisan egy új God of War-játék lesz.

Ne feledjük, hogy ha minden igaz, akkor még ebben a hónapban, szeptemberben érkezik a PS5 Pro hivatalos leleplezése is. Lehet, hogy a Sony és a Santa Monica oda időzíti majd az új GoW bemutatását is? Az biztos, hogy két ekkora bejelentés óriási boostot jelentene egymásnak, amire minden egyes játékos felfigyelne.

Kövess Minket!



Gamer szótár