Teljesen felforgatta a Fortnite-ot az új Doctor Doom tárgy

Teljesen felforgatta a Fortnite-ot az új Doctor Doom tárgy

Sokakban felmerült a kérdés, hogy szükség volt erre?

Már javában tart Chapter 5 Season 4, ami a rajongók örömére teljes egészében a Marvel-univerzumára épül, és a középpontjában Doctor Doom áll. Ez azt jelenti, hogy a Battle Royale sziget felett átvették az uralmat a szuperhősök, és a hozzájuk kapcsolódó tárgyak. Az eheti frissítés erre rátett még egy lapáttal, és a régebbről ismert Thanos kesztyűjéhez hasonló itemet adott hozzá a játékhoz, ami teljesen felforgatta azt.

A nevezetes tárgy az Ultra Doom Armor, ami különleges képességekkel ruházza fel tulajdonosát. Ezáltal az kis híján elpusztíthatatlanná válik, és sokkal közelebb kerül a vágyott Victory Royale megszerzéséhez. Az alábbi videóban működés közben láthatjátok.

Az Ultra Doom Armor egy mitikus item, ami Doom lebegő szigetén szerezhető be, és átváltoztatja használóját. Tulajdonosa kissé lassabban mozog a megszokottnál, de 500 életerőt kap plusz a pajzsot, ráadásul kiiktatásonként 200-at vissza is tölt magának. A karakterünk képes lesz nagyobbat ugrani, és különböző képességeket használni, melyekkel megsebezheti az ellenfeleket.

Mindezen felül úgy tűnik, hogy nem csak a Battle Royale-ba érkezik további tartalom, hanem egy külön mód is készül, ami szintén Doom karakterére épít. Izgalommal várjuk, hogy pontosan miként fog kinézni, az LTM, melyekből jó ideje nem találkozhattunk újakkal.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár