Siessetek, különben lemaradtok erről az ingyenes steames játékról

Siessetek, különben lemaradtok erről az ingyenes steames játékról

Már csak pár nap van hátra az akcióból, amivel egy több mint 4 ezer forintos játékot húzhattok be ingyen.

Ha most amiatt aggódsz, hogy a Sony legújabb konzoljával, a PlayStation 5 Próval milyen könnyedén kiüríthetitek a pénztárcádat, ne tedd! Ugyanis akinek van egy számítógépe, ami az elmúlt 25 évben legalább egyszer bekapcsolt, az most a Fanaticalnak köszönhetően ingyen behúzhat egy játékot a porosodó masinájára.

Astronarch

Az Astronarch még 2021-ben jelent meg, de már egy évvel korábban korai hozzáférésben elérhető volt, ezért a játékosok visszajelzései alapján sokat javult a kiadás napjára. Dale Turner, a program fejlesztője azt ígéri, hogy egy roguelike játékot ad, ami a műfajt az auto-battlerek pár éve rendkívül népszerű zsánerével kombinálja, hogy aztán mindenféle rejtélyes hősöket verbuváljunk magunk mellé és legyőzzük a világot fenyegető gonosz erőket. A nagyon pozitív értékelésű Astronarch kapcsán sokan dícsérik, hogy többször újrajátszható, mert számtalan stratégiát bevethetünk. Szóval ez nem csak erre a hétvégére foglalhat le, ha bejön, hanem valószínűleg hetekig.

Az Astronarchot alapból 12,49 euróért kínálja a fejlesztő, ám most a Fanaticalon keresztül ingyen behúzhatod. Semmi mást nem kell tenned ezért, minthogy az akció végéig (szeptember 15.) ellátogatsz a Fanatical oldalára, feliratkozol a hírlevelükre és összekapcsolod a Steam fiókodat, amivel már legalább egy vásárlást végrehajtottál korábban a Valve platformján. Ha ezzel megvagy, akkor nyugodtan leiratkozhatsz később, ha zavarnak a levelek, mert a játékod nem fog elveszni, semmilyen hátrányod nem származik majd belőle.

Borítókép: Dale Turner

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár