Szabályosan menekülnek Dr Disrespect elől a Deadlock játékosok

Szabályosan menekülnek Dr Disrespect elől a Deadlock játékosok

Dr Disrespect üresnek érezte a Deadlockot. Tegyük hozzá, a lobbik tényleg azok voltak.

Dr Disrespect több hetes kihagyás után a múlt héten visszatért a streameléshez. A pedofilbotrányba keveredett influenszer kálváriájáról számtalan cikkben írtunk, kezdve attól, amikor egy egykori Twitch-alkalmazott négy év hallgatás után felfedte, hogy miért is tiltották ki a dokit a platformról, egészen a nemrégiben tartott magyarázkódos streamjéig, amiben a Twitchet igen súlyos, már-már összeesküvés-elmélet szintű vádakkal illette.

A YouTube-on ügyködő streamer visszatérése azonban nem csak a hosszú hetek után előadott első 20 perce miatt alakult botrányosan. A jelenleg monetizáció nélkül streamelgető Dr Disrespect ugyanis rápróbált a jelenleg legnépszerűbb-legújabb lövöldözős játékra, a Deadlockra is. Csak hát a játékosok nem voltak annyira vevők erre, mint a streamer legelhivatottabb rajongói, ezért a doki kénytelen volt rövidre zárni a rendelését ebben a játékban.

A Valve játéka körül egészen méretes közösség alakult ki mostanra, pedig még mindig csak meghívással lehet bejutni a tesztfázisban üzemelő program játékosainak körébe. Ez a közösség pedig láthatóan nem értékelte, hogy a pedofíliával vádolt streamer is szeretne közéjük tartozni. Szóval miután Dr Disrespect bejelentette 30 perccel a streamje előtt, hogy a Deadlock lesz a terítéken, többen jelezték, hogy ha összedobja őket a meccskereső vele, akkor inkább ki fognak lépni a lobbiból. Majd ezen kommentek miatt például a Jake Lucky nevével fémjelzett Deadlock Intel is arra kérte a kiskorú követőit, hogy inkább ne játszanak a dokival.

Nos, a streamer legelső mérkőzésén már az első percekben távozott mindenki a csapatából. Az nem teljesen egyértelmű, hogy ez a közösségi média hatása volt, vagy inkább azért történt, mert az egyik játékos korán meghalt és azonnal lelépett, a többiek meg csak követték őt. Ami viszont biztos, hogy mivel Dr Disrespect egyedül maradt, pár perc után úgy döntött, hogy inkább kilép ő is. Ezt követően még tolt pár meccset, de nem jött be neki a Deadlock, üresnek érezte azt, szóval átnyargalt inkább az Escape From Tarkovra. Miután az alábbi kép terjedni kezdett a neten az üres lobbijáról, többen azzal poénkodtak, hogy 18 plusszosra kellene állítani a játékot a biztonság kedvéért.

Borítókép: Dr Disrespect

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár