Lövöldözés után vacsorát kínál az e heti Xbox Free Play Days

Lövöldözés után vacsorát kínál az e heti Xbox Free Play Days

Ha nem tudsz betelni az e heti Xbox Free Play Days ingyenes próba lehetőségeivel, akkor jó hír, hogy elképesztő akciókkal veheted meg némelyiket.

Megszokhattuk már, hogy a hétvége közeledtével az Xbox-tulajoknak mindig készül valami jósággal a Microsoft. Ezen a héten sem hazudtolta meg magát a redmondi cég, hiszen négy (technikailag öt) játékba kóstolhatnak bele a platformon játszók a következő napokban, hála a Free Play Days ajánlatainak. Nem árt azonban sietni, mert a Game Pass Core és a Game Pass Ultimate előfizetők is csak szeptember 15-ig vagy 16-ig játszhatnak ezekkel a címekkel, attól függően, hogy melyikkel akartok próbát tenni.

UFC 5

Aligha kell bárkinek is elmagyarázzuk, mi az az UFC vagy mit kell csinálni egy játékban, amit erről mintáztak. Az EA Sports égisze alatt készült verekedős játékot alapból 10 forint híján 30 ezerért vehetnéd meg, de most egyrészt pár napig ingyen próbálhatod ki az Xbox Free Play Days miatt, másrészt féláron veheted meg, mert még akciós is. Szóval ha bejön a hétvégén, elég jó bizniszt lehet csinálni belőle.

Rainbow Six Siege

Az Ubisoft taktikai FPS-éről sem kell regényt írnunk, mert idén decemberben már a 9. születésnapját tölti a program, és ennyi idő alatt csak az nem próbálta ki, aki nem is akarta. Ha viszont még nincs programod a hétvégére és most pont unod a konkurenciát, akkor biztosan le fog kötni pár órára az R6S ezúttal is, pont úgy, mint az előző ingyenes próbakörök alatt. Ha pedig most valamiért jobban elkapna a játék, jó hír, hogy számtalan csomagját közel 60% körüli akcióval szerezheted be Xboxra. A cikkben szereplő többi játékkal ellentétben ezt szeptember 16-ig nyűheted.

Classified: France '44

A többek között a legendás Worms szériáért is felelős Team17 által kiadott program egy egészen friss darab, és ahogyan a címből is sejthető, a náci megszállás alatti Franciországba kalauzolja el a játékost. A játékmenet XCOM stílusú, a cél pedig a normandiai partraszállás előkészítése. Ingyen egyértelműen megér egy próbát, ha szereted a történelmet vagy az imént már említett XCOM-ot. Arra viszont készülj fel, hogy akció nincs rá, szóval ha megtetszik, akkor 12 190 forintot kell a kasszánál hagyj az alap kiadásáért.

Overcooked! All You Can Eat!

Az Overcooked! nevű jópofa főzős játék hatalmas siker volt annak idején, a 2018-as folytatása pedig még annál is nagyobb. Ezért nem véletlen, hogy a fejlesztők 2020-ban kiadták az All You Can Eat! nevű csomagot, amiben mindkét játék megtalálható. Ráadásul az első részt felújították a második motorját használva, hogy még tutibb legyen a konyhai káosz. Szóval ha egyedül, ha többedmagaddal szeretnél valami könnyed szórakozást a hétvégére, ennél jobb opciót aligha találsz. Ha viszont nagyon ráfüggsz, nem árt tudni róla, hogy ezt sem akciózták le a Free Play Days kedvéért, így 11 ezer forintot kóstál. Bár jobban belegondolva, annyit még lehet meg is ér, ha lényegében két játékot kapsz ezért az összegért.

Borítókép: Ubisoft Montreal

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár