3 évnyi tömör gyönyört jelentettek be a Gray Zone Warfare-hez

3 évnyi tömör gyönyört jelentettek be a Gray Zone Warfare-hez

Nem kell aggódni, bőven van még mit előhúzni a GZW kalapjából.

Emlékeztek még a Gray Zone Warfare-re? A Tarkov-killer játék idén tavasszal jelent meg bár remek rajtot vett (több, mint 70 ezer egyidejű játékos egyidejűleg Steamen és pár nap alatt eladott 500 ezer példány), az Early Accessben startoló játék nem tartogatott annyi izgalmat, hogy hosszú hónapokra lekösse a játékosokat. mostanra alaposan visszaesett az aktív játékosszám - be kell vallanom én sem voltam már a szervereken hetek óta - de talán még van visszaút a játék számára.

A MADFINGER Games (a GZW fejlesztői) ugyanis végre kiadták a mestertervet, a játékosok elé tárták mindazt, amivel a következő három évre készülnek. Az újonnan bejelentett Roadmap első állomása még az idén ősszel érkező Night Ops frissítés lesz, ami végre elhozza a játékba a dinamikus napszakváltást, ami egészen új hangulatot kölcsönöz majd a a szervereken, új eszközöket, új küldetéseket hoz majd magával, illetve fejlesztett AI-t és különböző kényelmi frissítéseket is.

Apró javítások egyébként folyamatosan érkeznek majd, bugok kigyomlálása, karbantartások, az AI fejlesztése, wipe-ok stb, de már a nagyobb frissítéseket is bekészítették, egészen 2027-ig, akkor várható ugyanis majd az 1.0-ás megjelenés. Addig pedig olyan újdonságokra lehet számítanunk, mint a dinamikus időjárás, sztorielemek, pályafrissítések, karakterfejlődési újdonságok, amikkel elit operátorokká válhatunk, túlélő-játékelemek, craftolás, az elemekkel való folytonos harc implementálása a játékba és újraalkotott lopakodós játékmenet.

A Gray Zone Warfare jelenleg teljesáron, 34,99 euróért vásárolható meg Steamen.

Kövess Minket!



Gamer szótár