McGregor és Christensen is folytatni akarja az egyik legjobb Star Wars sorozatot

McGregor és Christensen is folytatni akarja az egyik legjobb Star Wars sorozatot

Az ő felszólalásukra még a Disney is meggondolhatja magát.

Az Ahsoka második évadára még jócskán várnunk kell, Az akolitus (The Acolyte) csúnyán megbukott, és a következő Star Wars film sem most kerül majd mozikba – de legalább már forog a The Mandalorian & Grogu. Bár egy szünet lehet jót tesz a sikertelen időszakot követően a rajongóknak, mégis úgy tűnik, hogy két kedvencük, Ewan McGregor és Hayden Christensen másként gondolkoznak. Egyöntetűen szólaltak fel ugyanis egy esetleges Obi-Wan Kenobi 2. évaddal kapcsolatban. Ez a semmiből jött, és úgy tűnik, hogy a sorozatnak talán még lehet jövője, ha ők is beállnak mellé. Az Obi-Wan Kenobi a Star Wars univerzum egyik nagyszabású kiegészítője volt, és a közönséget azzal örvendeztette meg, hogy McGregor és Christensen is visszatérhetett ikonikus szerepéhez, mint Obi-Wan Kenobi és Anakin Skywalker – sokak szerint a Star Wars két legjobb karaktere. Mégis, egészen mostanáig az Obi-Wan Kenobi 2. szezonja meglehetősen valószínűtlennek tűnt.

A Variety szerint azonban Ewan McGregor erőteljesen elkezdett érdeklődni a projekt iránt, és a hírek szerint lenne kedve visszatérni.

„Mindennél jobban szerettem, meg akartam ismerni Alec Guinness munkásságát, mert én fiatalemberként játszottam el őt..... Még most is kihívást jelent számomra – ha egy alakításom kicsit is hasonlít rá, akkor boldog vagyok”

Izgalmas azonban, hogy McGregor szerint ezzel még nem ért véget a munka számára:

„Nagyon remélem, hogy lesz még lehetőségünk egy újabbra.... Aközött, ahol befejeztük a sorozatot, és amikor Alec Guinness megjelenik a képernyőn Luke Skywalkerrel, szerintem van még néhány történet, amit elmesélhetünk”

Mintha ezek a megjegyzések nem lennének elegek ahhoz, hogy a Star Wars rajongótáborát izgalomba hozzák, McGregor nem az egyetlen, aki támogatja a folytatást. Anakin Skywalker korábbi megformálója, Hayden Christensen is nagyon pozitívan nyilatkozott egy esetleges második évaddal kapcsolatban, kijelentve:

„Ha ez azt jelenti, hogy ismét együtt dolgozhatok Ewannal, akkor ez nem kérdés, de azt is nagyon remélem, hogy folytatja a karakterét..... Már csak rajongóként is izgalmas látni, ahogy Obi-Want alakítja - annyira jó benne”

Ezeket olvastad már?

Bár a Disney eddig úgy kommunikálta, hogy befejezte Obi-Wan Kenobi történetét, Christensen és McGregor hirtelen jött megnyilvánulásai akár még módosíthatják a terveiket.

Kövess Minket!