Hamarabb merülhetünk el a GTA 6-ban, mint az Ahsoka 2. évadában

Hamarabb merülhetünk el a GTA 6-ban, mint az Ahsoka 2. évadában

Lehet, hogy többet mondott ebben a formában, mint szeretett volna.

A Star Wars: Az akolitus (Star Wars: The Acolyte) csúnyát bukott nem sokkal a megjelenése után, de olyan csúnyán a földbe állt, hogy a Disney még a hozzátartozó mercheket is eltüntette a netről, a folytatásról pedig hallani sem akarnak. Nem ez a helyzet az Ahsokával, amelynek az első szezonja azért sokkal több pozitív visszajelzést kapott, és emiatt a második évad is zöld utat kapott.

Erről a projekt egyik szereplője, Natasha Liu Bordizzo számolt be, viszont hiába a jó hír, sajnos van kevésbé tetszetős része is a mondandójának. Elmondása alapján csak 2025 nyarán állnak neki a forgatásoknak, ebből pedig az következik, hogy 2026 előtt ne számítsunk a folytatásra – még a GTA 6-ot is hamarabb szerezhetjük majd be. Ez akkor derült ki, mikor Bordizzo közölte, nem tud részt venni a 2025-ös Dragon Conon, mert várhatóan akkor áll majd a kamerák elé a második szezon miatt. Mivel A Mandalóri (The Mandalorian) a The Mandalorian & Grogu filmmel folytatódik, a Skeleton Crew és Andor 2. évadának pedig már befejeződtek a munkálatai, az Ahsoka az egyetlen olyan közelgő Star Wars televíziós sorozat, amelynek gyártása még nem kezdődött el.

Ezeket olvastad már?

Nem új keletű dolog ez a streamingszolgáltatók korában, ha két évad között ilyen sok idő telik el, több platformnál is bevett formula ez, főleg ha nem egy abszolút sikertörténetről van szó. 2026 viszont egy remek esztendő lehet a Csillagok háborúja rajongóinak, hiszen az Ahsoka mellett a The Mandalorian & Grogu is ekkor fut majd be valamikor a mozikba. Ez viszont biztosan nem vigasztalja azokat a nézőket, akik szeretnék már látni az Ahsoka folytatását, miután az első szezon jó néhány cliffhangerrel ért véget. Legalább lehetőség lesz újranézni az egyes epizódokat, hogy felfrissítse az ember az emlékeit.

Kövess Minket!



Gamer szótár