Fortnite: Újabb tartalomgyártó kap Icon Series skint

Fortnite: Újabb tartalomgyártó kap Icon Series skint

Tovább bővül a játékban megtalálható legendák listája.

Az Epic Games az évek során már több ezer különböző kinézetet készített el a Fortnite játékosok számára, melyeknek nagy része együttműködésekből származik. Most már heti rendszerességgel érkeznek a különféle kollaborációk, így szinte lehetetlen nyomon követni, hogy pontosan mi is történik, mégis van ezeknek egy olyan szegmense, ami kiemelt figyelmet élvez. Icon Series outfiteket csak valós személyekről mintáznak, méghozzá streamerekről – Ninja, Nick Eh 30 –, zenészekről – Marshmello, Major Lazer –, és sportolókról – Lebron James, Harry Kane. Mivel egy viszonylag szűk körről van szó, mindig izgalmas mikor új taggal bővül a lista. Rövidesen egy ismert tartalomgyártó kapja meg saját kinézetét.

Szivárogtatók buktatták le, hogy Rubius – teljes nevén Rubén Doblas Gundersen – lesz a következő Icon Series tag. Spanyol tartalomgyártó lévén valószínűleg nem sokan hallottatok róla, pedig 40 millió YouTube feliratkozóval rendelkezik, de Twitchen is több mint 15 millió követője van. A kinézete két stílusban lesz elérhető, valamint egy csákány és egy cuki macskás hátizsák és érkezik vele. Ezeket az alábbi képeken láthatjátok.

Azt, hogy pontosan mikortól lesznek Rubius kozmetikai elemei megvásárolhatóak még nem tudni, de valószínűleg a szokásos módon egy verseny is lesz rendezve a debütálása köré, mely során a legügyesebbek ingyen is bezsebelhetik őket.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár