2 nappal a nagy patch után nerfelni kellett az egyik legerősebb Deadlock hőst

2 nappal a nagy patch után nerfelni kellett az egyik legerősebb Deadlock hőst

Bebop már így is sok játékosnak okozott fejtörést, de a módosítások után remélhetőleg kevesebb frusztrációt okoz ellene játszani.

Eléggé addiktívra sikeredett a Valve legújabb hero shootere, a Deadlock, és itt most jó értelemben gondolunk erre a szóra. Pörgős, kellően látványos, izgalmas és adrenalinnal dúsított minden egyes mérkőzés. Egy pillanat alatt eldőlhet egy összecsapás, és hihetetlenül változatos, valamint fordulatos párbajok jellemzik ezt a TPS MOBA játékot, amit igazából fű alatt dobott ki a stúdió. Az elmúlt hetekben a népszerűsége azonban töretlen, és a meghívásos rendszernek köszönhetően egyre többen vethetik bele magukat a küzdelmekbe, és teszik is meg ezt a játékosok nap, mint nap. Éppen ezért egyre többet foglalkoznak vele a fejlesztők és a visszajelzések alapján próbálnak időről-időre változtatni a játékon, több-kevesebb sikerrrel.

A napokban kiadott frissítés például hozott egy jó adag Bebop buffot, de ezt 48 órával később egy nerf csomag követte, mert szinte megállíthatatlanná vált a robot, főleg az ultija miatt. Bár Bebop legerősebb képességét papíron könnyen le lehet reagálni, és el lehet előle bújni, a gyakorlatban mégis elképesztően sok kárt tudunk vele okozni az ellenfélnek, és túl nehéz volt elkerülni. Mire a Knockdown beindult rajta, valószínűleg az egész csapatod halott volt. Nem véletlen, hogy mindegyik módosítás ezt a skilljét érintette:

  • A Hyper Beam újratöltődési ideje 117-ről 130- másodpercre nőtt
  • Hyper Beam - első szinten: -38 helyett -30-cal csökkenti az újratöltődési időt
  • A Hyper Beam AoE sebzése a nyaláb végén 5m-ről 4m-re csökkent
  • A Hyper Beam 40% helyett már csak 30%-kal lassítja az ellenfél mozgási sebességét
  • A Hyper Beam sebzése 220-ról 205-re csökkent
  • A Hyper Beam DPS szorzója Spirit pontok alapján 3-ról 2,7-re csökkent

Persze ettől még használható a karakter, de talán az ultija nem lesz túlságosan is erős. Az egyébként, hogy a Valve fejlesztői gyors hotfixeket dobálnak ki a nagyobb patchek között, eléggé megszokott dolog, de már elvileg egy új hősről is pletykálnak, aki szeptember végén jön majd a játékba, szóval nem lennék meglepve, hogy már az ő érkezését készítenék elő, amire legkorábban szeptember 26-án kerülhet sor.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár