Misi Mókus beájulna, olyan marhaság a Squirrel with a Gun

Misi Mókus beájulna, olyan marhaság a Squirrel with a Gun

Jó játék a Squirrel with a Gun? Aligha. És vicces, ahogyan percenként ezerszer esnek bele a srácok a PC Guru legújabb Ezzel játszunk epizódjában a lávába? De még mennyire!

Az idei év az elborult játékokról szól. Már a Palworld is erős kezdése volt ennek a trendnek, és a shotis lovagokkal támadó Kingmakers még magasabbra teheti a lécet, ha egyszer befut. Azonban nem mehetünk el Daniel DeEntremont Squirrel with a Gun című műve mellett sem, ami augusztusban végre megjelent, hogy megmutassa, a Goat Simulator gyerekjátéknak minősül a teljes téboly felé vezető úton.

Mint az a címből már egyértelmű lehet, a Squirrel with a Gunban egy fegyveres mókussal kell bűnöznünk az utcán a túlélés, na meg a makkok összegyűjtése érdekében. Vagyis itt tényleg lőnek a mókusok, nem csak úgy, mint egy floridai seriffhelyettes fejében. A játék Steam oldala szerint ez alapvetően egy puzzle platformer, amiben felfedezhetjük, hogy „mire képes egy kiszámíthatatlan mókus pisztollyal a mancsában (vagy csak a mancsaival), és hogy meddig hajlandó elmenni ez a bolyhos ördög a makkok begyűjtéséért.”

Nem tudjuk, hogy ezek a kérdések kinek és miért fordultak meg a fejében. De ha esetleg a fegyveres mókusokról filozofálók táborába tartozol, mint EndreMan és Dudu, akkor a PC Guru legújabb Ezzel játszunk epizódját neked találták ki! Igaz, hogy a srácok többször landoltak a lávában, mint ameddig el tudunk számolni, de higyjétek el, megéri velük tartani, mert a 37 perces bénázásuk garantáltan mosolyt csal az arcodra:

Borítókép: Daniel DeEntremont

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár