Íme a Netflix Rebel Moon-játékának, a Blood Line-nak az előzetese

Íme a Netflix Rebel Moon-játékának, a Blood Line-nak az előzetese

A többi telefonos játékhoz mérve, egész izgalmasnak tűnik.

A Netflix ma hajnalban megrendezett eseménye  Geeked Week  során, számos a jövőben érkező újdonságot leplezett le a streaming szolgáltató. Többek között bemutatták a Devil May Cry anime első előzetesét, de a Rebel Moon videójáték spinoffjába is betekintést nyerhettünk – sokan még mindig nem tudják, de igen, a Netflixen játszani is lehet. A filmek univerzumához kapcsolódó, a Netflix és Zack Snyder által készített játékot még tavaly jelentették be, azonban mindeddig alig tudtunk róla valamit.

A Blood Line: A Rebel Moon Game egy online kooperatív akciójáték, melyben a lázadó szerepébe helyezkedhetünk. Az előfizetők a menetek során különböző osztályok közül választhatnak, melyek irányításával kell visszaszerezniük a bolygójukat. Mindez a nagyobb Rebel Moon univerzum részeként fog létezni.

"Annak ellenére, hogy ez határozottan egy kiegészítője az univerzumnak, arra nem számítottam, hogy ez egy nagyszerű hely, ahol arra gondoltunk, hogy felfedezhetnénk más dolgokat is, amelyek a Rebel Moon univerzumban történnek. És a srácok nagyszerűek voltak... Azt mondtam: "Srácok, nem tehetjük. Nem tehetjük meg." Aztán visszajöttek: "Nos, mi van ezzel?" És így tényleg, azt hiszem, sikerült elérnünk valamit, ami valóban világépítő volt, de összhangban is volt az univerzummal.”  mondta egy korábbi beszélgetés során a játékról Snyder. "

A Blood Line: A Rebel Moon Game mobiljáték előzetese egészen magával ragadó, és az előfizetők számára ingyenesen letölthető lesz, amikor 2025 folyamán bekerül a Netflix kínálatába.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár