Ezek a Fortnite legjátszottabb módjai

Ezek a Fortnite legjátszottabb módjai

Több ezer van, de mégis ezek a legnépszerűbbek.

Az elmúlt években olyannyira megnőtt a különböző Fortnite módok száma – és akkor a végtelen mennyiségű Creative pályáról ne is beszéljünk –, hogy a több millió egyidejű játékos teljesen elaprózódik közöttük. Adódik tehát a kérdés, hogy jelenleg mely módok a leglátogatottabbak, és mennyien játszanak azokon? Alább megtaláljátok az 5 legnépszerűbbet.

Ezeket olvastad már?

 Battle Royale 

A Battle Royale-t valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, hiszen ezzel alapozta meg a Fortnite a jövőjét, és vált a műfaj királyává. Nem véletlen, hogy máig ez a legjátszottabb mód, azonban mostanában egyre gyakrabban fordul elő, hogy rövid időkre a háttérbe szorul. Az egyszer biztos, hogy még 7 év után is tömegeket vonz. A cikk írásának a pillanatában 219,3 ezren játszanak vele.

 Zero Build – Battle Royale 

Őrület belegondolni, de a Zero Build is már több mint 3 éve velünk van. Ezt azért hozta létre az Epic Games, hogy azok is örömmel játszanak a Fortnite-tal, akiknek egyáltalán nem jön be az építős téma, ami amúgy a játék alapjául szolgált. A terv bejött, azóta is tömegek szeretik, és számtalan ilyen verseny került megrendezésre. Jelen esetben 149,9 ezren pörgetik.

 Reload 

A Reload a legújabb üdvöske, amit az Epic teljes egészében a Call of Duty: Warzone Resurgene-ről koppintott. A játékosok egy kisebb, az OG szigetből összeeszkábált pályán eshetnek egymás torkának, azonban itt a kiiktatás nem feltétlenül jelenti a menet végét, így sokkal izgalmasabb és pörgősebb a hagyományos Battle Royale-nál. 145,9 ezren próbálkoznak vele éppen, de ez pár hónapja még meghaladta az 1 milliót is. Hamarosan külön ranked módja jön, ami biztosan ismét lendíteni fog ezeken a számokon.

 Ranked Battle Royale 

A Ranked Battle Royale igazából 99%-ban megegyezik a simával, a lényegi különbség az, hogy itt a saját ügyességi szintünkhöz passzoló ellenfeleket kapunk, valamint néhány őrült tárgy ide nem kerül be. A kompetitív játékosok előszeretettel pörgetik, így nem csoda, hogy jelenleg is 114,3 ezren nyomják.

 Day of Doom 

A Day of Doom a héten került hozzáadásra a játékhoz, és LTM lévén nem marad velünk túl sokáig. Ebben a módban a szuperhősök és a gonosztevők bőrébe bújhatunk, hogy képességeiket kihasználva mérkőzzünk meg a győzelemért. Ez az élmény pont elég ahhoz, hogy felférjen az 5-ös listára a maga 98,8 ezer játékosával.

Kövess Minket!



Gamer szótár