Újabb Marvel Rivals hős szivárgott ki, mutatjuk

Újabb Marvel Rivals hős szivárgott ki, mutatjuk

Lassan eléri a két tucatot az ismert karakterek száma.

Ahogy az idő előrehaladtával egyre többet látunk a NetEase idén érkező a játékából, a Marvel Rivalsből, egyre egyértelműbbé válik, hogy az Overwatch hatalmas veszélyben van. A Marvel karakterekkel telepakolt hero shooter mostanra túl van több tesztelési fázison is, és nagyon jól vette az akadályokat, a játékosok pedig egyszerűen oda vannak érte – már az augusztus eleji zárt béta alatt is több százezren próbálták ki. A játék megjelenési dátumát december 6-ára tűzték ki, és rögtön 25 választható szuperhős lesz terítéken, mely karakter közül újabb kilétére derült fény.

A béta tesztek alatt a legtöbb hős kipróbálható volt – többek között Fekete Párduc és Amerika Kapitány –így nem fog nagy meglepetés érni bennünket a debütáláskor, de még most is néhány szereplő személyét homály fedi. A napokban azonban újabb szivárogtatás érkezett, ami leleplezte, hogy az X-Menekből és a Deadpool & Rozsomákból ismert Psylocke is részét fogja képezni a díszes társaságnak.

A rajongók persze rögtön izgatottak lettek a hír hallatán, és kezdetét vette az agyalás, hogy vajon milyen képességekkel fog rendelkezni. Az már biztos, hogy a fejlesztők kissé átdolgozták a karaktert, ami nindzsa ihlette felszerelést fog viselni, a szokásos lila és fekete ruházat helyett. Psylocke ereje a telepátiában, a telekinézisben és a pszionikus adottságaiban rejlik, azonban az, hogy ez miként fog megmutatkozni a Marvel Rivalsban, még kérdéses – valószínűbb, hogy ezen a téren is a nindzsa vonalat viszi tovább. A NetEase idővel minden bizonnyal bejelentést fog tenni a karakterről, és akkor választ kapunk a fenti kérdésekre.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár