Már ma ingyenes skinnel érkezhet a Fortnite Reload ranked módja

Már ma ingyenes skinnel érkezhet a Fortnite Reload ranked módja

Mindent dobjatok el, ez nagyot fog szólni!

Ahogy arról már a napokban beszámoltunk, különösen izgalmas hete lesz a Fortnite játékosoknak, hiszen több olyan eseményre és frissítésre is számíthatnak mostanában, melyek önmagukban is nagy jelentőséggel bírnak. Ezek közül ma veszi kezdetét a játék Battle Royale részének 7. szülinapja, aminek köszönhetően új tárgyak, ajándékok és egyebek érkeznek, de ha minden igaz, végre a Fortntie Reload ranked módja is elstartol.

Június közepén debütált a Fortnite legújabb módja, a Reload, ami rögtön hatalmas siker lett, hiszen pár óra alatt az egyidejű játékosszáma elérte az 1 milliót is. Ez a frissítés teljes egészében a Call of Duty Warzone Resurgence koppintása volt, ami annyit tesz, hogy egy kisebb, az OG térképből összerakott szigeten harcolhatunk, és a halálunk nem jelenti rögtön a menet végét, hiszen ha a társaink egy bizonyos ideig életben maradnak, akkor visszatérhetünk a csatatérre. Egy rendkívül pörgős és adrenalindús végeredményről van szó, ami már a mai napon ranked móddal bővülhet, tehát mostantól velünk egy ügyességi kategóriába tartozó ellenfelekkel mérhetjük össze a tudásunkat.

Több ismert szivárogtató is egyöntetűen azt állítja, hogy már a mai nap folyamán megkaphatjuk ezt az újdonságot, amivel párhuzamosan egy ingyenes skin is elérhetővé válik a Fortnite Reload ranked módjával játszóknak. Az, hogy ez pontosan miként lesz lebonyolítva még nem világos, de minden bizonnyal néhány küldetés teljesítése után zsebelhetjük be a jutalmat.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár