Ki nem találod, hogy melyik játékot fogja lemásolni egy új Assassin's Creed

Ki nem találod, hogy melyik játékot fogja lemásolni egy új Assassin's Creed

A többjátékos módjával szeretne lekenyerezni az Invictus, de egy szivárogtató szerint ez nem azt fogja jelenteni, amire elsőre gondolnál egy Assassin's Creed kapcsán.

Egy rakás Assassin's Creed játékkal, valamint egy ezeket összetartó központtal, az Infinity-vel készül az Ubisoft a következő évekre. A fősodorban az idén megjelenő, Japánban játszódó Shadowst a Hexe kódnevű követheti majd, amiről már most igen sokat tudunk, például, hogy ez lesz a széria legsötétebb epizódja, és hogy irányíthatunk benne macskákat. Azonban ezek mellett jönni fog még egy Invictus című rész is, amiről eddig alig hallottunk valamit, ám most hála egy megbízható szivárogtatónak, kiderült, hogy mit is tervez ezzel az Ubisoft.

Mielőtt elárulnánk a franciák nagy tervét, azt tanácsolnánk a kedves olvasóinknak, hogy kapaszkodjatok meg valamiben, mert ezt nem lesz egyszerű befogadni. Ja, és tartsátok észben, hogy az Ubisoft ezekből egyelőre semmit sem erősített meg. Mi szóltunk.

Tehát, egy korábban AC infókban verhetetlennek tűnő forrás, j0nathan azzal állt elő Twitteren, hogy az Invictus a Fall Guysból fog ihletet meríteni, és az egyik játékmódja konkrétan ugyanaz lesz, mint amit abban a játékban csinálhatunk, csak értelemszerűen Assassin's Creed karakterekkel. És ezalatt nem csak az Ezio kaliberű főszereplőkre kell gondolni, hanem a különböző templomos ellenségekre is, mint például a Brotherhoodban szereplő Cesare Borgia. (Ez a két karakter a szivárogtató szerint konkrétan benne lesz az Invictusban, ezért hoztuk fel őket.)

j0nathan szerint a Fall Guys játékmódban 16 játékos mérheti össze tudását, több forduló lesz az akadálypályákon, és ahogyan halad a meccs, úgy esnek ki egyre többen, míg végül csak egy marad talpon. De egyébként nem csak ezzel csábítana az Invictus, mert lesz benne még csapatos DM, mindenki mindenki ellen mód és egy olyan is, ahol minél gyorsabban kell bejárni egy pályát. Valljuk be, azért ezek már egy fokkal tipikusabb AC multis ötletek.

Ami a játékmenetet illeti, ez a szivárogtató szerint nagyon arcade lesz. Tehát nem lesz vér, sőt, ehelyett a Smash Bros.-hoz hasonló buborék pajzsos megoldást választották a fejlesztők. A pályákról is kiderült pár infó: lesz, ami az AC Mirage Bagdadját, ami a Black Flag paradicsomi szigeteit, és ami a Shadows Japánját idézi majd, de állítólag egy Pompei-re hasonlító helyszín is helyet kap a repertoárban, méghozzá folyamatosan gyülemlő lávával együtt. 

Borítókép: Ubisoft

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár