Nem egy-két perc lesz a Dragon Age The Veilguard végigjátszása a fejlesztők szerint

Nem egy-két perc lesz a Dragon Age The Veilguard végigjátszása a fejlesztők szerint

Nem csak újságírók, youtuberek is kipróbálhatták a Dragon Age: The Veilguardot a megjelenése előtt, az egyikük kérdésére pedig azt is elárulták a fejlesztők, hogy mennyi idő lesz mindent megcsinálni benne.

Az elmúlt hetekben egy rakás előzetes vélemény jelent meg a Dragon Age: The Veilguardól, a BioWare következő nagyszabású RPG-jéről. Ezek alapján pedig bőven van ok az izgatottságra, pláne, ha valaki már tíz éve vár erre a játékra. Ami különösen örömteli, hogy mindezt annak ellenére mondták többen is, hogy eddig a játékosokhoz hasonlóan az elmondásuk alapján őket is megosztotta az, amit a BioWare mutogatott a The Veilguardból.

Természetesen egy ilyen címnél az sem mindegy, hogy mennyi kalandot paszíroztak bele a fejlesztők, mennyi ideig köti majd le a rajongókat. Bár a BioWare eddig nem nagyon beszélt erről a fontos részletről, most egy interjúban végre felfedték, hogy milyen hosszú lesz a The Veilguard. A NorZZa nevű youtuber az újságírókhoz hasonlóan a megjelenés előtt kipróbálhatta az új Dragon Age-et, és a Corinne Busche-sal és Jen Cheverie-vel folytatott társalgása közben jött fel ez a téma. A kérdésre pedig azt felelték a fejlesztők, hogy amikor legutóbb végigjátszották a The Veilguardot, akkor 100 órába tellett ez nekik.

Összehasonlításképpen, egy átlagos Dragon Age: Inquisition végigjátszás 150 óra is lehet, ha tényleg mindent megcsinál benne a játékos, míg az Origins kb. 90 óra volt ugyanígy. Mint a Game Rant írja, korábban voltak olyan hírek, hogy ha csak a fő sztorira fókuszál valaki, akkor 40 óra alatt teljesítheti a The Veilguardot. De most már meg lehet nyugodni, nem azért mondtak ennyire alacsony számot akkor, mert csak félmunkát végeztek volna, hanem azért, mert nem vették számba az összes mellékküldetést.

Szerintetek elég a 100 óra vagy kevés?

Borítókép: BioWare

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár