Végre kiderült a Horizon Zero Dawn Remastered megjelenési dátuma

Végre kiderült a Horizon Zero Dawn Remastered megjelenési dátuma

Pár hét múlva még szebb lesz a játék.

Már nagyon régóta esedékes volt a Guerrilla Games tegnap esti bejelentése, amely a Sony State of Play során történt. A fejlesztők 2017-es Horizon Zero Dawn játéka az utóbbi évek egyik legikonikusabb címe lett, amit 2022-ben követett a szintén sikeres, ám az elődje szintjét nem megütő Horizon Forbidden West. Jó ideje érett már, hogy a Zero Dawn kapjon egy kisebb ráncfelvarrást, és ezzel még kiválóbb élményt legyen képes nyújtani a rajongóknak. Erre már nem kell sokat várnunk, ugyanis alig egy hónap múlva elérhetővé válik a Remastered verzió.

Az elmúlt napokban a szivárogtatásoknak köszönhetőn már sejteni lehetett, hogy hamarosan megtörténik a bejelentés, azonban így sem vagyunk maradéktalanul elégedettek. A posztapokaliptikus kalandjáték felújított változata nem igazán fog többet nyújtani az eredeti változatnál, hiszen plusz tartalmakkal egyáltalán nem találkozhatunk benne, csupán kisebb finomítások történtek. Persze nem kell mindig tovább és tovább bővíteni a játékokat, de ebben az esetben a fejlesztők hatalmas ziccert hagytak ki, ha már úgyis hozzányúltak.

A Horizon Zero Dawn Remastered 10 órányi újrarögzített beszélgetést, és grafikai fejlesztéseket tartalmaz, ami állítólag képes lesz a Horizon Forbidden West vizuális szintjére emelni az 5 évvel idősebb címet. Ezzel ki is merítettük az újdonságokat. A játék október 31-től lesz elérhető PlayStation 5-ön és PC-n, azok számára pedig akik rendelkeznek a PlayStation 4-es verzióval, 9,99 dollárért lesz lefrissíthető. 

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN