Közeledik a Fortnitemares, mutatjuk mire számíthattok

Közeledik a Fortnitemares, mutatjuk mire számíthattok

Rövidesen kezdetét veszi a játék egyik legjobban várt eseménye.

Már csak az is garancia arra, hogy a Fortnite még sokáig velünk lesz, hogy minden egyes évben számos olyan esemény kerül megrendezésre, melyeket kimondottan várnak a játékosok, hiszen rengeteg tartalmat hoznak nekik. Ilyen a karácsony, a nyári event, a játék születésnapja – ami egyébként ezen a héten volt esedékes –, és persze közönség kedvenc Fortnitemares, ami a halloweent hivatott ünnepelni. Egyre közeledik ez az október 31-ei neves nap, így természetesen egyre több szivárogtatást láthatunk róla, ebben a cikkben pedig ezeket szedtem össze.

Az idei Fortnitemares indulásáról egyelőre annyit tudni, hogy október 7-én vagy 15-én esedékes, de ez minden bizonnyal hamarosan kiderül. Az eddig megszokottakhoz hasonlóan most is izgalmas kollaborációkra számíthatunk az Item Shopban, melyek között nagy valószínűséggel ott lesz a Fűrész, Mephisto és néhány karácsonyi lidércnyomás karakter.

Az nem is kérdés, hogy a Battle Royale szigetét ismételten elfogják lepni a zombik, így okozva kellemetlen pillanatokat a menetek során, de úgy tűnik, hogy most a Creative terén is számos izgalmas újdonságra számíthatunk. Az Epic folyamatosan várja a beküldött Halloween témájú térképeket, és a legjobbakat előre teszik az esemény során, ezzel megteremtve a szükséges atmoszférát – az előzetes hírek alapján ezekhez kelleni fog proximity chat.

Ahogy egyre inkább közeledünk a dátumhoz, biztosan még több minden is kifog szivárogni, és az Epic Games is egyre több bejelentést fog tenni az újdonságokról. Nincs más dolgunk mint várni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár