Fagyos lett a hangulat James Gunn Batman 2 főgonoszáról tett megjegyzésétől

Fagyos lett a hangulat James Gunn Batman 2 főgonoszáról tett megjegyzésétől

Az egyik főgonoszról szőtt álmainktól alighanem el is köszönhetünk.

James Gunn és Peter Safran duója talán a legjobb, ami történhetett a DC filmes univerzumával. Amellett, hogy kukázták az eddigi produkciókat és teljesen az elejéről kezdik a történetet, mindenre odafigyelnek, ezért például a rajongókkal is közelebbi kapcsolatot ápolnak.

Erre szükség is van, hiszen lassan beköszönt 2025, és beindulhat a DCU, aminek részeként megkapjuk az új Supermant, de további alkotásokra is lehet majd számítani – hallottunk már pletykákat az HBO közelgő Zöld Lámpás-sorozatának, a Lanternsnek és a Supergirlnek a szereposztásáról is, de egyelőre semmit nem jelentettek még be hivatalosan. Eközben Matt Reeves is javában dolgozik már a következő projektjén, amely nem más, mint a Batman 2. A várakozás hevében legalább csillapíthatjuk az étvágyunkat a Pingvin (The Penguin) sorozattal, amely már az első részek után úgy tűnik bitang jóra sikeredett. Ha hihetünk a rendezőnek, már pedig miért ne tennénk, nagyszerűen köti össze ez a miniszéria a két Batman felvonást. Ez a siker előrevetítheti, hogy további gonoszok is saját filmet vagy sorozatot kaphassanak. Egyelőre még arról is csak a találgatás megy, hogy ki lehet a Batman 2 főgonosza, de már olyan pletykák is szárnyra keltek, hogy a Batman és Robinban látott, Arnold Schwarzenegger által megformált Mr. Freeze (Mr. Fagy) lehet az egyik befutó, sőt, akár ki is nőheti magát a filmből, mint tette azt Pingvin.

Azonban nem egy külön szériában kapna nagyobb figyelmet a karakter, hanem egy önálló alkotásban hűthetné le a kedélyeket. Viszont úgy tűnik egyesek nem akartak a New York Comic Con 2024-ig (NYCC 2024) várni, hogy mit tartogat számukra a jövő, ezért rákérdeztek az X-en Gunnál, mi a valóságalapja ennek a szóbeszédnek. Íme Gunn válasza, amely gyorsan fagyossá tette a hangulatot és letörte a lelkesedést, de legalább teljesen őszinte volt:

„Ezt még nem hallottam [Mr. Freeze pletykáját], de ezen a héten rengeteg ilyen kering. Némelyik igaz, némelyik részben igaz, némelyik pedig egyáltalán nem igaz. Ha neked jó móka az ismeretlenek követése, kövesd őket, de ne bízz meg semmiben teljesen, amíg tőlem vagy Petertől [Safran] nem hallod.”

Ezzel valószínűleg arra utal, hogy Mr. Fagyról érdemes egyelőre lemondanunk.

Kövess Minket!



Gamer szótár