Extrákkal közeleg a magyar szinkronos Detroit: Become Human megjelenése

Extrákkal közeleg a magyar szinkronos Detroit: Become Human megjelenése

Egy új betekintő videót is kaptunk a jó hír alkalmából.

Ritka dolognak számít a videójátékok tekintetében, ha magyarul jelenik meg, bár szerencsére egyre több ízben kedveskednek már a fejlesztők a kishazánknak ezen a téren. Arra pedig szinte nincs is esély, hogy hivatalos magyar szinkronnal lássák el a legrangosabb címeket.

A SzinkronSaroknak köszönhetően azonban ez megváltozott, és bár nem egy profi stúdióról van szó, mégis elképesztően színvonalas munkával rukkoltak már elő korábban is, miután olyan pazar magyarításokat köszönhetünk nekik, mint a Mortal Kombat 11, Resident Evil 2 vagy a God of War. Most pedig úgy tűnik folytatják tovább a megkezdett utat, és az előzőekhez hasonlóan ismét nagy fába vágják a fejszéjüket. Eltökélt szándékuk, hogy anyanyelvünkön is átélhessük a Detroit: Become Humant fergeteges sztoriját.

Az új projekt viszont eltér majd a megszokottaktól, ugyanis nemcsak a játék magyar szinkronját kapjuk meg, hanem rengeteg extrával is készültek nekünk a srácok. A megjelenéssel elérhetővé válik egy bővített magyar szinkron is, és ennek köszönhetően automatikusan feloldódnak az alapjátékból kivágott jelenetek. Új karaktereket, snitteket, interakciókat, és párbeszédeket kapunk, méghozzá magyar hanggal. Ezek hivatalos tartalmak, de úgy tűnik az utolsó pillanatban valamilyen okból kifolyólag végül eltávolították a már kész játékból. Nem kell aggódni egyébként, természetesen elérhető lesz egy alap verzió is, azoknak akik nem szeretnék bővíteni a játékukat. Ez már önmagában egy fantasztikus dolog, hiszen ha visszaemlékszünk a korábbi munkáikra, akkor pontosan tudjuk, elképesztően megdobta a játékélményt a minőségi magyar hang, elég csak felidézni például a Resident Evil remakeket. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor például a Detroit: Become Human egyik nagy slágere, a 'Hold On' szintén kapott egy magyar verziót – mindig Markusék, mint Chloe feldolgozásában. Aztán ott az extrák menüpont, amelyben további videókat is találhatunk, és ezeket is leszinkronizálták a srácok – itt van például Chloe kisfilmje is.

A magyar szinkron megjelenésének időpontja egyelőre még kérdéses és nincs kőbe vésve, de egy új videóval igyekezett megnyugtatni a SzinkronSarok mindenkit, hogy már jó úton haladnak, de némi utómunkát még mindig igényel a projekt, mielőtt letölthetővé válna a teljes verzió, amit persze bárki ingyenesen beszerezhet majd.

Ezeket olvastad már?

Ha szeretnéd támogatni a csapatot, hogy még több ilyen minőségű szinkron születhessen a legjobb videójátékokhoz, akkor ne habozz.

Magyarhangok:

  • Connor - Szatory Dávid
  • Markus - Dányi Krisztián
  • Kara - Vadász Bea
  • Daniel - Czető Roland
  • North - Bogdányi Titanilla
  • Josh - Penke Bence
  • Emma - Schmidt Regina
  • Alice - Schmidt Karolina
  • Tömegoszlató - Balda Balázs

Borítókép forrása: Quantic Dream Press Kit

Kövess Minket!



Gamer szótár