Hamarosan Shaquille O’Neal is bekerül a Fortnite-ba

Hamarosan Shaquille O’Neal is bekerül a Fortnite-ba

Vajon miként fog festeni a 216 cm-es szupersztár?

A mai Fortnite frissítés habár nem igazán hozott újdonságokat, számos a jövőben érkező dologról rántotta le sikeresen a leplet. A szivárogtatóknak hosszú napjuk lehetett, hiszen a fájlok közé rengeteg új tartalom került be, melyek hírét sikeresen el kellett juttatniuk a játékosokhoz. Az egyik ilyen nagyszabású esemény Shaquille O’Neal Item Shopba való bekerülése.

Habár Shaquille O'Neil már 13 éve visszavonult, még mindig hatalmas népszerűségnek örvend. A négyszeres NBA-bajnok kosárlabdázó rappel és színészettel is foglalkozik, és ő lesz a Fortnite Icon Series sorozatának a következő tagja – ide csak sportolók, zenészek és tartalomgyártók kerülhetnek be. A  hírek szerint két különböző kinézete is elérhető lesz, valamint további kozmetikai elemek, és az alábbi emote is érkezik vele.

A legenda játékban való megjelenése október 5-én fog megtörténni, és aznap veszi kezdetét egy rejtélyes esemény is, mely a "Felkészülés Doomra" nevet kapta. Továbbá az is kiderült, hogy az évad végén is számíthatunk egy komolyabb eventre, ami a Chapter 2 OG-t hivatott felvezetni, és a szivárogtatók szerint ekkor visszatérhet a feketelyuk, mely napokig nem engedett be senkit a játékba.

Reméljük, hogy az események nem kavarják fel túlságosan a jelenlegi évadot, Shaquille O'Neal pedig menő karakterek formájában lesz elérhető.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár