MrBeast halála után is működni fog a csatornája

MrBeast halála után is működni fog a csatornája

Ebben az esetben sem kellene attól tartanunk, hogy tartalom nélkül maradunk.

Habár rövid ideig úgy tűnt, hogy összecsapnak a hullámok a YouTube császára felett, MrBeast megállíthatatlanul menetel tovább. A 26 éves Jimmy "MrBeast" Donaldson a világ legismertebb tartalomgyártója, és előnyét folyamatosan egyre csak növeli versenytársaival szemben. Azon túl, hogy videóit százmilliók nézik, saját csokimárkája és étteremlánca van, most kötött az Amazonnal egy 100 millió dolláros megállapodást, pár napja a Lunchly személyében pedig egy újabb terméket dobott piacra Logan Paul és KSI társaságában. MrBeast ennek apropóján volt vendég a IMPAULSIVE-ban, ahol az is szóba került, hogy mi lesz a csatornájával a halála után.

Habár rendkívül morbid téma ez egy ilyen fiatal tartalomgyártó esetében, Donaldsont nem érte váratlanul a kérdés, és elárulta, hogy már dolgozik az ügyön. Állítása szerint rögzítve van előre 15 olyan videója, melyeket abban az esetben tesznek közzé a YouTube-csatornáján, ha távozik az élők sorából.

„Bizonyos ember a csapatomban tudja, hol találja ezeket a videókat a régi számítógépemen. Csak feltölti ezeket havonta egyszer, hogy olyan legyen, mintha még élnék... Az egyikük például az, hogy egy asztalnál ülök, és régi rajongói leveleket nyitok meg. A videókban olyan vicceket is csináltam, hogy „valószínűleg most egy koporsóban vagyok, ne érezd rosszul magad, meghaltam".” – borzolta tovább a kedélyeket MrBeast.

Ettől függetlenül reméljük, hogy soha, vagy csak nagyon sokára kell látnunk ezeket a videókat, és még sokáig szórakoztató tartalmakkal látja el az internet népét.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár