Nem hagyja magára az Ubisoft a Star Wars Outlawst

Nem hagyja magára az Ubisoft a Star Wars Outlawst

A Star Wars Outlaws fejlesztői elvégezték a második rovarírtást, és emellett a játékosok kritikáira reagálva a játékmenethez is hozzányúltak.

Nem volt világmegváltó játék a Star Wars Outlaws, de a kritikusok összességében jól fogadták, és az Ubisoft most egyértelműen azt szeretné, ha a játékosok véleménye is megváltozna a játék kapcsán. Éppen ezért a gyenge eladások ellenére sem engedték még el a messzi-messzi galaxisban játszódó program kezét a Massive Entertainment munkatársai, sőt, az őszre és a jövő tavaszra beígért tartalmi frissítések előtt nagyobb méretű foltokkal készülnek, hogy ráncba szedjék azt.

Az első komolyabb frissítés már szeptemberben megjelent, ez több idegesítő hibával leszámolt. Most pedig elvégezték a második rovarírtást is, ami nem csak jobb teljesítményt ígér, de pár fontos játékbeli változást is hoz magával, hogy még jobb legyen az űrbéli bűnözés. A fejlesztők állítása szerint az elmúlt hetekben meghallgatták a játékosokat, és most többnyire az ő kéréseikre alapozva nyúltak hozzá a programhoz. Szóval lássuk, mit csináltak!

  • Először is, egy rakás kisebb és nagyobb bugtól megszabadultak a fejlesztők, de ezeket most nem vennénk sorra egyesével, mert még holnap is itt ülnénk. Szóval ha kíváncsi vagy rá, hogy esetleg egy téged is zavaró hiba megszűnt-e most, akkor érdemes átnyálazni a hivatalos blogposztot.
  • Másodszor, variáltak a lopakodáson, így például javítottak az AI észlelésén, valamint az NPC-k spawn helyein és pozícionálásán, hogy ne legyenek annyira kiszámíthatóak vagy bénák az ellenfelek.
  • Harmadszor, könnyebb lett a speeder irányítása, mert fejlesztették a kameraállást és a jármű bevitelre adott reakcióját.
  • Negyedszer, javult a teljesítmény, elvileg több képkockát kellene mostantól kipréselnie a hardvereinknek a Star Wars Outlaws futtatása közben.
  • Végül, de nem utolsósorban a sokat kritizált szájszinkront is helyretették.

A Massive Entertainment egyébként ígéretet tett arra, hogy nem állnak meg ennyinél és jönni fog még a hónap végéig egy harmadik nagyméretű frissítés is a játékhoz. Novemberben pedig végre a Steamre is ellátogat majd az Outlaws, amikor megérkezik hozzá a Wild Card című DLC.

Borítókép: Ubisoft Massive Entertainment

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár