Jack Sparrow az Elden Ring legfélelmetesebb lényeinek eszén is túljár

Jack Sparrow az Elden Ring legfélelmetesebb lényeinek eszén is túljár

Ha csak egy videót nézel meg ma, az ez legyen.

Az Elden Ring egy Souslike videojáték, amelyet a FromSoftware George R.R. Martinnal együttműködve készített. Vitathatatlanul az egyik legnagyobb kihívást jelenti a játékosoknak, hiszen olyan játékmechanikát tartalmaz, amit könnyű elsajátítani, de nehéz profivá válni benne. Emellett sokak szívébe belopta magát a játék a fenomenális történetmeséléssel és egy olyan nyílt világú környezettel, amit nagyon nehezen vagy talán soha nem lehet megunni.

Nemrég a FromSoftware a Shadow of the Erdtree kiegészítővel ajándékozta meg a közösséget, és mondhatni továbbfejlesztette az ikonikus Souslike-formulát. Ez valóban az egyik legjobb dolog, amit a szoftver fejlesztői letettek az asztalra. Egy youtuber fenomenális ötlete azonban azt bizonyítja, hogy amire az Elden Ringnek legközelebb szüksége van, az egy Pirates of the Caribbean együttműködés.

Ahogy a játékipar nőtt és fejlődött, nyilvánvalóvá vált, hogy az egyik legfantasztikusabb módja a játékosok lekötésének azok a crossoverek. Tagadhatatlan, hogy az egyik legnépszerűbb franchise a Disney Karib-tenger kalózai. Jack Sparrow kapitány kalandjait ki ne ismerné, Johnny Depp alakításában pedig egy klasszikus filmsorozatot és karaktert kaptunk. Ráadásul a múltban több népszerű címben is feltűnt már ez a kalózkapitány, megfordult például a Fortnite-ban és a Sea of the Thievesben is. Most azonban eljött az idő, hogy Jack Sparrow az Elden Ring mitikus világát vegye célba.

Komolyan, Hidetaka Miyazakinak meg kell fontolnia ezt a crossovert. Egy Elden Ring x Pirates of the Caribbean kollab a sötét fantasy és a tengeri kaland epikus fúzióját hozhatná el nekünk. El tudunk képzelni egy olyan forgatókönyvet, amelyben egy elátkozott kalózcsapat igyekszik túlélni a tengeren, miközben félelmetes félistenek, illetve Eldritch-lények által védett kincsek után kutat. Jack Sparrow társulhatna a Tarnished erőivel, ami tökéletes keverékét adná a mágiának és a tengeri csatáknak, amire szerintünk sokan lecsapnának.

A Shadow of the Erdtree népszerűsége miatt a közösség nagy része arra számított, hogy a FromSoftware és a Miyazaki mindenképpen meglovagolja ezt a lehetőséget, és további tartalmakat, vagy egészen biztosan egy újabb DLC-t is kiad a játékhoz, de sajnos ez nem fog megtörténni. Miyazaki egy nem is oly régi interjúban megerősítette, hogy a Shadow of the Erdtree lesz az Elden Ring egyetlen bővítménye.

Kövess Minket!



Gamer szótár