Ingyen pancsolhatsz ebben a gamer lány habfürdőben!

Ingyen pancsolhatsz ebben a gamer lány habfürdőben!

Ha eddig az ára miatt nem próbáltad ki, akkor eljött a te időd!

A Square Enix év elején adta a ki a Foamstarst, ami összességében egy Platoon-klón, és mellyel így csatába szált a Nintendóval. A játék során Bath Vegasba látogathatsz, ahol habfegyvereid társaságában 4 vs. 4 csatákban vehetsz részt, miközben a környezeted folyamatosan formálhatod. A Foamstarsban találkozhatunk PvP és PvE módokkal is, a hangulatról pedig a kreatív és színes környezett gondoskodik. Mindez azonban úgy tűnik, hogy nem volt elég a kellő játékosbázis kiépítéséhez, így a kiadó komoly lépésre szánta el magát.

Alapjáraton egy szuper PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön pörgethető címről beszélünk, viszont a 11 290 Ft-os árcédula sokak torkán megakadt, így mindeddig még nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Square Enix ezért úgy döntött, hogy ingyenes modellre váltanak, így most már bárki mindenféle költség nélkül belekezdhet a kalandba.

A fejlesztők ettől azt remélik, hogy az alkotásuk több játékoshoz eljut majd, és így hosszú távon is számolhatnak vele. A trendek amúgy is leginkább az ingyenes játékok irányába mutatnak, ahol a mikrotranzakciók segítségével ugyanúgy elérhetőek a kívánt anyagi célok – gondoljunk csak például a Leauge of Legendsre, a Call of Duty: Warzone-ra, vagy a Fortnite-ra.

A Foamstarsban is nemrég új évad indult, mely tele van friss térképekkel, csatákkal és még számos újdonsággal, a menő kozmetikai elemekkel teletűzdelt csatabérletről nem is beszélve, ami teljesen korrekt, 5,99 dolláros áron húzható be. Összességében tehát érdemes adni a játéknak egy esélyt, most már semmit sem veszíthetünk vele.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár