Te is jelentkezhetsz az új The Sims tesztelőjének

Te is jelentkezhetsz az új The Sims tesztelőjének

Hamarosan új játékkal bővül a franchise, de ennek a megvalósulásához a mi segítségünk is kell.

Az utóbbi hetekben hatalmas mozgolódás van a The Sims sorozat háza táján, azonban eddig mindez inkább csalódáskeltő volt a rajongók számára. Az Electronic Arts nemrégiben úgy döntött, hogy elkaszálja a The Sims 5-öt – legalábbis mostanában biztosan nem terveznek vele –, és helyette inkább a 4. részt fogják támogatni hosszútávon. Emellett azt is tudni lehetett, hogy készül a EA Project Rene névre hallgató játék, ami a franchise-hoz kapcsolódik, és melyről most kiderült végre, hogy mit is takar pontosan.

Valószínűsíthető volt, hogy csupán egy mobiljátékról van szó, azonban ez a teória most sajnos hivatalos megerősítést kapott. A játék neve The Sims Labs: Town Stories, ami egy Google Play Áruházas városépítő és szimulációs cím lesz – hasonló lesz a Disney Dreamlight Valleyhez. Állítólag a mi dolgunk lesz építeni, fejleszteni és fenntartani Plumbrook városát, hogy a lakossága a lehető legjobb minőségű életet élje.

Azt, hogy pontosan mikor válik elérhetővé a The Sims Labs: Town Stories még nem tudni, de állítólag hamarosan sor kerül rá. Egyébként azért is várható volt ez a fejlemény, hiszen nemrégiben került törlésre a The Sims Mobile, és az EA igyekszik betölteni az ezáltal keletkezett űrt.

Akiknek felkeltette az érdeklődését ez a projekt, azok az Electronic Arts weboldalán jelentkezhetnek tesztelőnek, hogy korábban betekintést nyerjenek a játékba mint a tömeg.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár