Persze, hogy egy vérgagyi mobiljáték lesz a következő The Sims

Persze, hogy egy vérgagyi mobiljáték lesz a következő The Sims

Egy fősodorbeli The Sims helyett egy mezei mobilos játékot ad az EA, de hogy ez kinek hiányzik, az örök rejtély marad.

Sokáig azt hihettük, hogy az EA Project Rene névre hallgató játéka a The Sims 5 lesz. Szeptemberben azonban igen szomorú híreket kaptunk ezzel kapcsolatban, a kiadó ugyanis megerősítette, hogy továbbra is a 4. részen fognak dolgozni, rendes folytatást egyelőre nem terveznek. Míg a Project Renéről szóló legújabb információk alapján egyértelmű, hogy ha el is készül (mert ez sem biztos), akkor is valami gagyi mobilos marhaság lesz, mintsem egy 5. rész.

Az Insider Gaming egy újabb adag szivárgás alapján arról ír, hogy a Project Rene egy frissebb változata már sokkal inkább mobilbarát dizájnról árulkodik, ami tele van végtelenített küldetésekkel és mikrotranzakciókkal. Amitől pedig még valószínűbb, hogy ez a fejlesztés iránya, hogy idén januárban az EA lelőtte a The Sims Mobile-t, több frissítés ahhoz már nem jelenik meg. Vagyis logikus, hogy ezt a játékot akarják helyettesíteni majd, ha egyszer végre megjelenik a Rene, hiszen fősodorbeli címet nem terveznek.

A rajongók azonban nincsenek elragadtatva attól, hogy a kiszivárgott fotók alapján valódi pénzért lehet majd venni a játékbeli Simoleont, ha inkább kikerülnék a bizonyára gyorsan unalomba forduló, időpazarló küldetéseket. Ráadásul ezzel a ruháktól a bútorokon át a házakig minden feloldható lesz majd, így tényleg az átlagsugarú mobilos élményt hozhatja el az EA telefonokra.

Az egyetlen dolog, ami látszólag kiemeli majd a tömegből ezt a programot (már ha elkészül), hogy egy másik, friss képernyőfotókat is tartalmazó szivárgás szerint többjátékos mód lesz benne. Egy tesztelő szerint állítólag a játékosok úgy kooperálhatnak egymással, ahogyan azt a rajongók már régóta szeretnék látni a The Simsben – meglátjuk, mi marad ebből a végén.

Borítókép: Maxis

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár