Kevés játékossal, de annál több hibával indult az Until Dawn Remake

Kevés játékossal, de annál több hibával indult az Until Dawn Remake

Úgy tűnik, hogy ő sem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeket.

Mindenkit meglepetésként ért a tavaszi State of Play során, hogy a Ballistic Moon elkészíti a klasszikus horrorjáték, az Until Dawn felújított változatát. Mivel a 2015-ös cím rendkívül jó benyomást tett a játékosokra és a kritikusokra is, a rajongók érthető, hogy hatalmas elvárásokat támasztottak a remake felé, habár a fejlesztők már az elején leszögezték, hogy a hollywoodi szereplőgárda miatt nem bolygathatják meg túlságosan a dolgokat, inkább csak egy ráncfelvarrásra kell gondolni. Ennek következtében sokan értetlenül álltak a tény előtt, hogy mégis teljes árat – 70 eurót – kell fizetni majd érte, még azoknak is, akik rendelkeznek az eredeti változattal. Nos, október 4-én megtörtént a debütálás, és nem sikerült túl rózsásan.

Múlt hét pénteken vált elérhetővé az Until Dawn remake, és ahelyett, hogy játékosok tömegei vágtak volna bele a felújított kalandba, a legtöbb egyidejű játékos csupán 2607 volt, ami elég gyenge teljesítmény. Ezenfelül az első napok Steames értékelései is kimondottan vegyesre sikeredtek, ugyanis a játékosok folyamatosan különböző hibákba ütköztek, melyek közül néhány teljesen ellehetetlenítette az előrehaladást. Miután megérkezett az első frissítés, ami javította ezt a problémát, a vélemények többnyire pozitívba fordultak. Ha mindez nem lenne elég, akik kiszeretnék próbálni az új Until Dawnt, azoknak PSN regisztrációt kell végrehajtaniuk, ami megannyi fennforgást okozott már az elmúlt időszakban a Sony játékainál.

Félreértés ne essék, összességében nem arról van szó, hogy hatalmas gondok lennének a remake-kel, csupán több szempontból is furcsa ez a történet, ezért semmi meglepő nincsen abban, ha nem sikerül kasszát robbantaniuk vele.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár