Az utolsó pillanatban tolták el a Fortnitemares kezdetét

Az utolsó pillanatban tolták el a Fortnitemares kezdetét

Az esemény ebben a percben indult volna, de még várnunk kell.

Az Epic Games hetek, sőt, inkább hónapok óta készíti elő az idei halloweeni eseményét, a 2024-es Fortnitemarest, mely a mai napon veszi kezdetét. Annak ellenére, hogy időről időre számos tematikus eventre számíthatunk, ez a játékosok által leginkább várt alkalom, ugyanis ekkor a sziget és a rajta megtalálható tárgyak is hatalmas változásokon mennek keresztül, hogy pár hét erejéig a rémületé legyen a főszerep a Battle Royale-ban. A Fortnitemares helyi idő szerint délelőtt 10 órakor vette volna kezdetét, azonban csúszik a dolog.

Többnyire már kiderült, hogy mire számíthatunk a halloweeni event alatt, mely minden évben zombik seregét szabadítja a szigetre, ijesztő skineket hoz az Item Shopba, és különleges limitált idejű játékmódokkal kedveskedik nekünk. Elsőre a felhozatal most is hasonló, annyi kiegészítéssel, hogy idén nagyobb szerepet kapnak az ilyen tematikájú Creative pályák. Azoknak viszont, akik abban reménykedtek, hogy már délelőtt belevághatnak az újdonságok felfedezésébe, van egy rossz hírem, ugyanis az Epic Games bejelentette, hogy pár órát csúszik a frissítés.

Úgy tűnik, hogy akadhatott valami kisebb gond, amit a fejlesztőknek még orvosolniuk kell az esemény kezdete előtt. Reméljük, hogy ez nem teszi rá a bélyegét a startra, és még időben életre kelnek a szerverek. Izgatottan várjuk, hogy esetleg lesznek-e más újdonságok is a fent említetteken kívül.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár