5 Fortnite Creative pálya a tökéletes hétvégi kikapcsolódáshoz

5 Fortnite Creative pálya a tökéletes hétvégi kikapcsolódáshoz

Ezeket érdemes pörgetni a napokban.

Mostanra a játékosok végtelen mennyiségű Creative pálya közül válogathatnak a Fortnite-ban, és ez a bőség zavaró lehet, ugyanis rengeteg silány minőségű alkotás is megbújik a tömegben. Most összeválogattam 5 olyan térképet, melyek nem fognak csalódást okozni a kipróbálóikank.

Ezeket olvastad már?

 Crazy Red vs Blue 2898-7886-8847 

A Crazy Red vs Blue menetei során két 16 fős csapat mérkőzik meg egymással. A pályán minden egyes fegyver megtalálható, és a játékosok egy eredményjelző táblán követhetik nyomon a saját és csapatuk állását. Egyedül, de barátok társaságában is szuper szórakoztató, hiszen itt tényleg a darálásé a főszerep, ahhoz pedig mindent megtalálsz. Nem véletlen, hogy folyamatosan sok ezren játszanak vele.

 Skybox – 4225-6009-1837 

Ezen a térképen égben lebegő kis területeken találod magad, melyek között az építés segítségével közlekedhetsz. Nehogy lees, különben véged. A menetek során nyersanyagot kell gyűjtened, és zsákmányokat felkeresned, hogy győzedelmeskedj az ellenfeleid fölött. Ha túl gyengék lennének a fegyvered, fejleszt őket. Összesen 8 játékos lehet a pályán, de nem lesz gondod a játszótársak megtalálásával, hiszen ezrek várnak folyamatosan arra, hogy belevessék magukat a kalandba.

 OnlyUp Fortnite! – 4366-9611-6988 

Biztos vagyok benne, hogy mindenki emlékszik még az OnlyUp Fortnite! pályára, hiszen soha nem látott sikereket ért el ez a Creative térkép. Volt, hogy egyszerre több mint 1 millió játékos haladt benne a cél felé. Habár már jóval kevesebben, de még mindig űzik, és néha-néha érdemes belépni egy kis "nyugodt" ugrálásra, ha időnk engedi.

 Rocket Racing 

Habár a Rocket Racing nem egy Creative map, hanem egy külön, az Epic Games által készített játékmód, muszáj feltennem a listára, ugyanis elképesztően szórakoztató. Számtalan izgalmas autóversenyen vehetünk részt itt, melyek merőben más élményt nyújtanak, mint a Fortnite többi része. Egy kis kocsikázás még soha nem ártott meg senkinek.

 Default Parkour 425+ – 9265-0145-5540 

Végül de nem utolsó sorban pedig, itt van egy viszonylag könnyű deathrun pálya, ahol különböző akadályok kijátszásával üthetjük el az időt. 425+ szint vár ránk, ami bőven ad lehetőséget arra, hogy sikerélményben legyen részünk.

Kövess Minket!



Gamer szótár