Már a kanyarban lehet a felújított God of War epizódok hada

Már a kanyarban lehet a felújított God of War epizódok hada

Újabb információkkal szolgált a bennfentes, aki először szellőztette meg a régi God of War játékok felújításának hírét.

A Sony mindent felújít, még azt is, amit valószínűleg kevesen kértek tőlük (lásd a The Last of Us Part 2 Remasteredet vagy a Horizon Zero Dawn Remasteredet). De ha igazak a pletykák, akkor végre találtak a japánok egy olyan címet, pontosabban címeket, amiket tényleg van értelme ráncba szedni, mert ezek legalább 10-20 éve és nem a múlt héten jelentek meg először.

Az egyelőre csak God of War Greek Saga néven ismert remasterekről a hét elején hallhattunk először. Akkor a Lunatic Ignus nevű szivárogtató arról beszélt, hogy a GoW görög korszakát felölelő kiadás nem csak a számozott részeket, hanem a PSP-s játékokat és az Ascensiont is tartalmazni fogja. Tehát ha ez egyszer megjelenik, akkor végre modern masinákon is végigtolhatjuk Kratos teljes történetét. Erre ugyanis eddig igen limitáltan volt lehetőség: a God of War III kapott 2015-ben egy PlayStation 4-es remastert, ez játszható natívan a PS5-ön is, de a többi számozott részt csak PS+ Premiummal streamelve, az eredeti minőségükben lehet tolni, míg a PSP-seket sehogyan sem.

Lunatic Ignus most a fenti értesüléseket annyival egészítette még ki a Tech4Gamers beszámolója alapján, hogy a Santa Monica Studios és a Nixxes mostanra befejezték a munkálatokat az összes részen, és már csak arra várnak, hogy bejelenthessék az új kiadást. A bennfentes szerint ez valamikor idén december és jövő március között történhet meg, majd a God of War Greek Saga ezután valamikor 2025-ben meg is jelenhet, benne a God of War I, II, III-mal, valamint a God of War: Chains of Olympusszal, a God of War: Ghost of Spartával és a God of War: Ascensionnel.

Borítókép: Sony Santa Monica Studios

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN