Ezek voltak a Fortnite legjobb járművei

Ezek voltak a Fortnite legjobb járművei

Összesen 43 különféle közlekedési eszközzel találkozhattunk eddig a játékban.

Múlt héten ünnepeltük a Fortnite fennállásának 7. évfordulóját, ami megannyi emléket idéz fel ilyenkor a játékosokban. Az azóta eltelt idő alatt végtelen mennyiségű tartalommal találkozhattunk, és az Epic Games nemhogy lassítana, csak egyre inkább tövig nyomja a gázt, és folyamatosan újabb együttműködésekkel, eseményekkel és fejlesztésekkel tartja fent a máig hatalmas játékosbázis érdeklődését. A játék szívét a folyamatosan változó évadok és fejezetek adják, melyek minden egyes alkalommal jócskán megváltoztatják a Battle Royale szigetét, valamint a rajta található tárgyakat és járműveket is. Itt az ideje kicsit visszagondolni, hogy utóbbiak közül melyek hiányoznak a legjobban.

Most bármennyire is furcsa belegondolni, először semmiféle jármű nem volt megtalálható a játékban. Elsőnek Season 4-ben tűnt fel a Shopping Cart, amit lábbal kellett hajtanunk, és túl sok előnyt nem biztosított a számunkra, inkább csak egy szórakoztató elemként volt jelen. Később a játék egyre komolyabb közlekedési eszközökkel bővült, így került be az All Terrain Cart és a Quadcrasher, azután pedig már a hagyományosnak mondható autók és légi járművek.

Nem kellett sok időnek eltelnie, hogy az Epic rájöjjön, ezek akár képezhetnék a játék központi elemét is, és itt érkeztünk el a B.R.U.T.E.-hoz, a Saucerhez és a hasonló irreálisan erős gépezetekhez, melyek fenekestül felforgatták a BR-t. Az alábbi galériában azt az 5 járművet szedtem össze, melyeket valószínűleg a legnagyobb hatással voltak a játékra.

5. – X-4 Stormwing

A galériáért kattints a képre!

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár